AKWA PALACE: Första hotellet 2020 i Kamerun - CAMEROON CEO

0 116

Hotellet Akwa Palace fick utmärkelsen "Kamerunledande hotell 2020" under en virtuell ceremoni anordnad av World Travel Awards, en plattform som belönar och firar spetskompetens inom alla viktiga sektorer inom resor, turism och inom hotellbranschen. Akwa Palace efterträder därmed Hilton-hotellet i Yaoundé, som har haft monopol på denna trofé under de senaste sju upplagorna.

Trots hälsokrisen som har haft en fruktansvärd inverkan på turistsektorn har hotellet lyckats hantera alla teamets engagemang och engagemang för att förbli öppna och upprätthålla avancerad service för sina kunder.

Sedan 1951 har Akwa Palace Hotel välkomnat gäster från hela världen med charm och förfining. Tjänstens kvalitet erbjuder, helt i linje med kundkretsens krav, gör denna prestigefyllda anläggning till en viktig plats och ett riktmärke för gästfrihet och gastronomi i Kamerun.

Etableringen fortsätter att förnya sig, för att uppfinna sig själv för att ge sina besökare den bästa hotellupplevelsen. Det senaste mästerverket hittills är LA FIRST DELUXE, en ny kategori av rum födda av en önskan att göra AKWA PALACE-hotellet till en oas av lycka och välbefinnande.

Wordpress:
Jag gillar att ladda ...

liknande föremål

Den här artikeln uppträdde först på https://cameroonceo.com/2021/01/13/akwa-palace-premier-hotel-2020-au-cameroun/

Lämna en kommentar