Daniel Balavoine: vem är hans barn?

0 394

14 januari 1986, Daniel Balavoine försvann i en helikopterkrasch. Den franska sortens sångare dödades vid 33. En nationell stjärna lämnade han en fru och deras två barn. Jeremiah Balavoine et Joana, frukter av hans kärlek till Corinne Barcessat. Vad händer med hans två barn? Jeremiah Balavoine föddes den 15 juli 1984. Han var bara ett och ett halvt år när hans far dog. Liksom sin far brinner han för musik och spelar instrument. Han är chef för sin fars konstnärliga arv.

Med sin lillasyster, jeremiah et Joana växte upp fusionellt. " Min storebror, den första mannen i mitt livbörjar Joana. Vi tillbringade vår barndom limmad på varandra ", anförtrodde den trettio till veckan. Den 14 januari är det 35-årsjubileet för Daniel Balavoine.

En barndom på jakt efter identitet

Joana, hon, har aldrig känt henne far. Den unga kvinnan i 34 år var ännu inte född när stjärnan försvann i en olycka. Att växa upp med en känd far som hon aldrig visste var inte lätt för Joana. " Jag gick med på att se ut som den här killen medan jag inte riktigt visste vem han var ”hon betrodde till Paris Match. " Spontant skulle jag säga att det var Michel Bergers död [redaktörens anmärkning: 1992]. Jag var 6. Plötsligt hade människor jag älskade inte heller pappor.« 

Idag fortsätter tandem det musikaliska arvet från Daniel Balavoine, vars rör fortfarande sänds på luftvågorna. Deras mamma Corinne Balavoine gifte om sig med tv-regissören Serge Khalfon.

Prenumerera på Closermag.fr-nyhetsbrevet för att få de senaste nyheterna gratis

Den här artikeln uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/daniel-balavoine-qui-sont-ses-enfants-1227395

Lämna en kommentar