Här är Lewandowskis stora hemlighet till framgång

0 209

Här är Lewandowskis stora hemlighet till framgång

 

Robert Lewandowski tilldelades med rätta FIFA Award för bästa spelare efter ett exceptionellt år då han uppnådde ett hattrick för Bayern München.

Ändå förklarar Thiago Cionek, en polsk internationell försvarare, att hans landsmän har en stor hemlighet som alltid gör honom speciell på planen.

Den 32-åriga polska anfallaren är i spektakulär form. Han leder loppet om Golden Boot med 15 mål, som måste läggas till ytterligare tre i Champions League. Polska är tydlig på sin väg till framgång: ambition, hårt arbete och en personlig diet planerad av sin fru Anna. Thiago Cionek, Lewis tidigare partner i det polska landslaget, gav detaljer om kosten efter Bayern-stjärnan i en intervju på ESPN i maj förra året.

"Han är en kille som vill förbättra sig själv som spelare, så han har en speciell diet som hans fru påtvingar honom. Hon är nutritionist och välkänd i Polen. Robert berättade till och med att den stora förändringen i sin karriär, när han nådde eliten i klubbar och i landslaget, var när han drastiskt förändrade vad han åt. Hans fru hjälpte honom mycket, och till och med flera spelare i landslaget har nu samma kost, cirka fem fotbollsspelare. Det är ett annat sätt att förbereda och äta, vilket var grundläggande för honom. I träningsläger försöker Robert ge dessa fördelar vidare till andra spelare ”, förklarar Cionek.

"På speldagen äter han mycket protein. Och det finns alltid tonfisk till frukost. Undvik allt som innehåller gluten och laktos. Dagen före matchen, efter middagen, garnerar han en skål med rispudding igen för att fylla sin kropp med kolhydrater och glukos för spelet nästa dag. Sedan, i återhämtningen, grönsaker och avokado”, Försäkrar brasilianaren av polskt ursprung alltid om sin landsmän.

Denna artikel uppträdde först på: https://www.afrikmag.com

Lämna en kommentar