Påven Franciskus gillar detta ultra vågiga foto av en knappt klädd ung kvinna, duken tänds

0 567

Påven Franciskus gillar detta ultra vågiga foto av en knappt klädd ung kvinna, duken tänds 

 

Hela nätet föll från molnen, och kristna ännu mer när informationen cirkulerade. Den nuvarande suveräna påven skulle ha velat ha ett extremt hett skott av en modell klädd mer än ljus. Men allt blir tydligare när vi vet att Pope Francis hanterar inte sina sociala nätverk själv.

Internetanvändare chockade och roade sedan för ett '' gilla '' av påven på Instagram

När du är en offentlig person får varje liten fart fart och varje tweet kan nå människor runt om i världen. Detta är ännu sannare för påven Franciskus, som leder katolska kristna runt om i världen.

En enkel "som" kan vara kontroversiell, och ännu mer, när det kommer från en man som har tagit ett kyskhetslöfte men som gillar det särskilt vågiga fotot av en brasiliansk modell. Vi förstår att hela samhället lyfter ögonbrynen, mycket högt!

För några dagar sedan upptäckte faktiskt internetanvändare att en av beundrare av Natalia Garibotto, är ingen ringare än påven Franciskus, eftersom den heliga faderns Instagram-konto gillade en ögonblicksbild från den unga kvinnan sedan 5 oktober 2020.

 

Vi ser den unga kvinnan i en mycket otäck ställning mot det som verkar vara en rad skolskåp, i ett hängselbälte och i en ultrakort outfit som tydligt lämnar hennes rumpa i luften, som påminner om en skolflickuniform, i läget '' American School girl ''. Busig svarade Natalia Garibotto: " Åtminstone kommer jag till himlen! »

Observera att den unga kvinnan i fråga är en modell och en influencer, som har mer än 2,2 miljoner abonnenter. Dessutom var hon flickvän till Kyrie Irving, en australisk-amerikansk basketspelare.

Xnxx: Så här har du sex under din period

Som du förväntar dig har det funnits många kommentarer om den här historien. Men de flesta internetanvändare blev mycket underhållna av denna svavelhaltiga bild associerad med påven. Du kan läsa kommentarer som: " Tack vare Gud, jag upptäckte dig tack vare påven! Och många andra hånfulla eller ironiska ordlekar.

Distraherade samhällschefer i Vatikanen, en välsignelse för Natalia Garibotto!

Som influencer kan surr bara göra bra för kära Natalia Garibotto. Den unga kvinnan på 27 år grep också snabbt den här olyckan som denna påsk Franciskus Instagram-konto gav henne.

Således utnyttjade modellen denna situation för att skicka ut inbjudningar till dem som är intresserade eller nyfikna på att se fler sexiga bilder av henne. Hon uppmanade dem därför att besöka sin webbplats för att se mer ... som vad, hon förlorar inte norr, Natalia Garibotto!

 

När det gäller påven Francis Instagram-konto, medan många var roade av den här berättelsen och många andra är misstänksamma över vad som hände, finns det de som var chockade över att se en sådan tillhörande bild. till påven. De kan dock lugnas, för det är naturligtvis inte suverän Pontiff som gillade fotot.

Du bör veta att om den senare har konton på olika sociala nätverk för att vara så nära de troende som möjligt, är det inte han som hanterar sina konton. I själva verket hanteras de alla av ett stort internationellt team av samhällschefer, därav omöjligheten att påven Francis har gillat något på ett socialt nätverk av sig själv.

Även om den suveräna påven verkar ganska öppen när det gäller sexualitet, är det mycket troligt att detta är en förvirring som kan tillskrivas en anställd, som, medan han ville tycka om sitt personliga konto, använde påvens konto. Francois.

Denna artikel dök upp först på: https://www.breakingnews.fr

Lämna en kommentar