Neymar Junior vill återvända till Barca här är hans skäl

0 537

 Neymar Junior vill återvända till Barca här är hans skäl 

 

Enligt en kandidat för ordförandeskapet för FC Barcelona, ​​Emili Rousaud, vill Neymar Junior återvända till Camp Nou. Och för den senare är en återkomst av den parisiska stjärnan inte omöjlig. 

Neymar Junior har haft en stark önskan att spela igen med sin vän Lionel Messi ett tag. De två männen träffas snart igen den 16 februari 2020 i samband med utslagsstegen i Barça-PSG Champions League.

Men enligt vissa observatörer kan den tidigare katalanen göra sin comeback på den spanska klubben till nästa säsong. Men en kandidat för Barça-ordförandeskapet tämjar lidandet och hoppas på det mest optimistiska om en snabb återkomst av Neymar.

Här är de 5 afrikanska länderna med det bästa rättssystemet

"Vi pratade med dem runt Neymar. Han gjorde uttalanden som alla tolkade som om han ville att Messi skulle gå med i Paris. Neymar vill återvända till Barça som han försökte göra sommaren 2019 ", Försäkrade han i en intervju med AS och tillade ändå att en återkomst av brasilianaren inte skulle vara möjlig nästa sommar:" Men idag kan vi inte betala för en sådan överföring, det skulle vara i slutet av hans kontrakt (2022). »

Lämna en kommentar