Här är Lampards nyckelspelare för att slå ner Atlético

0 294

Här är Lampards nyckelspelare för att slå ner Atlético

 

Atlético de Madrid och Chelsea möts i åttondelsfinalen i Champions League. En av dem som hälsade på dragningen resulterade i det sämsta humöret som möjligt är Englands lagtränare Frank Lampard.

Den engelska tränaren Franck Lampard förstår uppenbarligen arbetsplatsen som måste övervinnas för att uppnå eliminering av Atlético. Men med en mycket ung och förnyad grupp har Lampard utsett en av sina spelare som sin ankare. Nyckeln som gör det möjligt för andra spelare att möta en så komplicerad duell som den här. Frank Lampard anser att Thiago Silva borde spela en viktig ledarroll.

Här är de 5 afrikanska länderna med det bästa rättssystemet

"Han kommer att vara mycket viktig och han är inte den enda ”sa Lampard. “Andra spelare har Champions League-erfarenhet av vad som förmodligen är den bästa klubbtävlingen i världsfotboll ”, Tillade han.

För honom är den här turneringen “kräver koncentration och talang eftersom det är väldigt intensivt". "Vissa har redan upplevt det. Thiago var kapten i en final, inte så länge sedan, han kommer att kunna förmedla sin erfarenhet och vara mycket medveten om dessa nivåer i två matcher mot ett lag som är så erfaret som Atlético”, Klargjorde han.

Denna artikel uppträdde först på: https://www.afrikmag.com

Lämna en kommentar