Denna läkare har fyra ord som kan rädda ditt liv under koronaviruspandemin - BGR

0 64

  • Den senaste coronavirusuppdateringen för USA, som omfattar data från Thanksgiving Day, visar att mer än 100,000 19 ytterligare COVID-1,200-fall har rapporterats, tillsammans med cirka XNUMX dödsfall på grund av viruset.
  • En läkare har kommit med en enkel fras på fyra ord som destillerar mycket av de bästa råd som vårdpersonal har betonat under pandemin till ett mantra som människor bör följa för att hålla sig säkra: Dela inte din luft.
  • Det råd följs naturligtvis genom att bära coronavirus ansiktsmasker och genom att öva social distansering, bland annat.

Den senaste coronavirusuppdateringen från Vita husets hälsovådgivare Dr. Anthony Fauci, mot bakgrund av det envist höga antalet coronavirusfall i USA som fortsätter att klättra högre, bör ge någon paus som kanske funderar på att komma tillsammans med familjen till jul.

I grund och botten i en ny intervju med USA TodayDr Fauci varnar för att en redan olycksbådande blandning av faktorer i USA, som att alltför många människor utan tvekan fortfarande reser och deltar i semestersamlingar, håller på att säkerställa att landet står inför en ännu mörkare period av koronaviruspandemin. ”Om det går en vändning att fortsätta att stiga och du har fler än 100,000 1,300 infektioner per dag och XNUMX dödsfall per dag och räkningen fortsätter att gå upp och upp ... Jag ser inte att det är annorlunda under Jul och nyårsferier än under Thanksgiving, ” Dr Fauci berättade för tidningen. För att förstå de COVID-relaterade dåliga nyheterna som läkaren oroar sig framför oss, anser att USA registrerade mer än 100,000 XNUMX nya fall av koronavirus och 1,200 dödsfall från viruset på Thanksgiving Day - vilket, när man tänker på det, är desto mer häpnadsväckande i ljuset av det faktum att 20 stater inte rapporterade några COVID-data alls på grund av semestern.


Dagens bästa Cyber ​​Monday-erbjudande

FDA-godkända Powecom KN95-masker som bevisats av NIOSH fungerar bättre än 3M N95-masker är 15% rabatt på Cyber ​​Monday! Listpris:$26.25 Pris:$22.31 Du sparar:$ 3.94 (15%) Tillgängligt från Amazon kan BGR få en provision Köp nu


i enlighet därmed, Dr. Leo Nissola - en forskare och MSN medicinsk bidragsgivare - har kommit med lite råd som han vill att människor ska försöka komma ihåg för att skydda sig själva och sina nära och kära från koronaviruset under semestern. Det härstammar från det faktum att så mycket har skrivits och sagts om vart du säkert kan gå och vad du säkert kan göra just nu i pandemin, och det är lätt att tänka på allt som bara är att komma ihåg följande fyra ord från läkaren :

"Dela inte din luft."

Dessa fyra ord inkapslar alla råd från hälsoexperter som Dr. Fauci som har delats med allmänheten i flera månader nu under pandemin - med den enkla frasen på fyra ord som hänvisar till allt från vikten av maskering till att inte samlas med andra och upprätthålla social distansering.

Dela inte din luft. Eftersom annars riskerar du att bidra till de obevekligt försämrade siffrorna som fortsätter att rapporteras av Johns Hopkins University, vars forskare konstaterar att nästan 12.9 miljoner fall av coronavirus har identifierats sedan pandemin började i USA, tillsammans med mer än 263,000 XNUMX dödsfall.


Dagens bästa Cyber ​​Monday-erbjudande

FDA-godkända Powecom KN95-masker som bevisats av NIOSH fungerar bättre än 3M N95-masker är 15% rabatt på Cyber ​​Monday! Listpris:$26.25 Pris:$22.31 Du sparar:$ 3.94 (15%) Tillgängligt från Amazon kan BGR få en provision Köp nu


Det är därför hälso- och sjukvårdspersonal ber folk med så många ord att följa varningen i Dr. Nissolas 4-ords mening. "Om en vecka, mer sannolikt två veckor, kommer vi att se en vallning mot en våg", säger Dr William Schaffner, professor i infektionssjukdomar vid Vanderbilt University, berättade CNN. "Vi är inne för en tuff tid."

Andy är en reporter i Memphis som också bidrar till butiker som Fast Company och The Guardian. När han inte skriver om teknik kan han hittas kränkta skyddande över sin spirande vinylsamling, liksom att vårda hans Whovianism och bingeing på olika TV-program du förmodligen inte gillar.

Den här artikeln uppträdde först (på engelska) på https://bgr.com/2020/11/28/coronavirus-update-how-to-stay-safe-during-covid-19-doctors-advice/

Lämna en kommentar