Profetess Christ-Tamaya avslöjar berömmelse och förmögenhet DJ Arafat

0 128

Profetess Christ-Tamaya avslöjar berömmelse och förmögenhet DJ Arafat

 

Profetinnan Christ-Tamaya, som påstår sig vara Jesu Kristi reinkarnation, gjorde några ganska störande uppenbarelser om Yorogangs stora chef, den avlidne Dj Arafat och den nya kantorn Claire Bahi i ett inlägg på hennes Facebook-sida.

Christ-Tamaya gjorde stora avslöjanden om Ange Didier Houon alias Dj Arafat, som dog den 12 augusti 2019 efter en tragisk motorcykelolycka. Genom ett meddelande som publicerades på hennes Facebook-sida rapporterade profetess att Beerus Sama blev rik och berömd genom ockulta metoder.

”DJ Arafat är skyldig sin berömmelse och sin förmögenhet till en satanisk ritual. Han erbjöds till och med att sova med sin mor. Men han valde att inte göra något bra med sina pengar. Detta är anledningen till att han inte köpte ett hus och att han fortfarande hyrdes ... ”, hon sa.

Sen Lägg till: ”Hans karma kommer att lindras i hans mitten av existens och hans senare liv eftersom han hyllade Buddha i en av hans sånger. För denna högsta handling är han i evigt ljus och skyddad av änglarna ”.

Christ-Tamaya stannade inte, bara där. Hon attackerade också Claire Bahi som vände ryggen till Couper-shifter bara några dagar efter att Daishikan begravdes.

Förtroende: en man säger "Min flickvän vill döda mig med sex"

”Det var en som också var rädd för att dö tidigt. Hon skyndade sig att ta tag i Jesu Kristi mantel. Därav "Satan, jag fick dig" ... Min älskling, du sa inte allt när du gick till allmän bekännelse. Demonen ger aldrig någonting gratis ”, sa hon.

Lämna en kommentar