CDC: s senaste coronavirus avslöjande kommer att spränga dig - BGR

0 52

  • Ny CDC-forskning säger att endast en liten bråkdel av amerikaner som har fångat COVID-19 faktiskt fick en diagnos med ett coronavirustest.
  • Det har hittills varit 13 miljoner bekräftade COVID-19-fall i USA, men CDC uppskattar att den faktiska siffran är mycket högre.
  • CDC säger att så många som 100 miljoner amerikaner hittills har smittats av det nya koronaviruset.

USA har nått 13 miljoner bekräftade COVID-19-fall från och med fredag ​​morgon, men den siffran kan vara betydligt lägre än det faktiska antalet människor som har smittats av det nya koronaviruset i landet. Forskare från Centers for Disease Control and Prevention (CDC) släppte en studie som säger att endast cirka en av åtta COVID-19-infektioner identifierades och rapporterades från februari till september. Siffran har förbättrats från en tidigare 1 av 10 uppskattning som CDC tidigare hade utfärdat. Men om de senaste uppgifterna är korrekta, hjälper det till att förklara de nuvarande skyhöjande siffrorna eftersom de flesta fall inte bekräftas med ett korrekt COVID-19-test.


Dagens bästa Black Friday-erbjudande

FDA-auktoriserade Powecom KN95-masker certifierade av NIOSH att fungera ännu bättre än 3M N95-masker är rabatterade för Black Friday! Listpris:$26.25 Pris:$22.31 Du sparar:$ 3.94 (15%) Tillgängligt från Amazon kan BGR få en provision Köp nu


CDC-forskarna uppskattade att cirka 52.9 miljoner amerikaner hade smittats i USA i slutet av september. Antalet bekräftade COVID-19-fall är endast 6.9 miljoner för perioden. "Detta indikerar att ungefär 84% av den amerikanska befolkningen ännu inte har smittats och att det mesta av landet fortfarande är i fara, trots redan höga sjukhusvistelser," forskarna skrev.

Extrapolering från data och förutsatt att förhållandet fortfarande kvarstår, NPR drog slutsatsen att den nya uppskattningen att mer än 95 miljoner amerikaner hittills har smittats med det nya koronaviruset.

Nästan 100 miljoner infektioner är en skrämmande siffra, men det som är ännu skrämmare är att cirka 71% av befolkningen förblir oinfekterad och riskerar därför att drabbas av sjukdomen. COVID-19 har spridit sig i rekordhastighet, och USA har registrerat nya dagliga register för infektioner och sjukhusvistelser under större delen av november. Det betyder också att vi fortfarande är långt ifrån att närma oss flockimmunitet. För att uppnå flockimmunitet för COVID-19 uppskattar forskare att 70% av befolkningen måste vara immun, antingen från exponering för patogenen eller genom att vaccineras.

En annan modell sa för några dagar sedan föreslog att USA: s COVID-19 fallbelastning kan fördubblas på två månader till mer än 20 miljoner bekräftade fall. Om CDC 8-till-1-förhållandet fortfarande kvarstår, skulle det innebära att så många som 160 miljoner amerikaner kan få sjukdomen då. Folkhälsoexperter förvänta dig att Thanksgiving ska driva ytterligare en massiv höjning i USA, med antalet som förväntas skjuta i höjden ytterligare under de kommande veckorna.

CDC-modellen gör det klart att många av COVID-19-fallen inte rapporteras, särskilt asymtomatiska och milda fall. Men studien påpekade också att även sjukhusfall inte alltid bekräftas med ett test. Forskarna uppskattade att endast 1 av varje 2.5 sjukhusinfektioner rapporterades officiellt i slutet av september.

"Dessa preliminära uppskattningar hjälper till att demonstrera samhälls- och hälsovårdsbelastningen av COVID-19-pandemin och kan hjälpa till att informera resursallokering och planering av åtgärder", avslutar forskarna.

Chris Smith började skriva om prylar som en hobby, och innan han visste ordet delade han sina synpunkter på tekniska grejer med läsare över hela världen. När han inte skriver om prylar misslyckas han eländigt borta från dem, även om han desperat försöker. Men det är inte nödvändigtvis en dålig sak.

Den här artikeln uppträdde först (på engelska) på https://bgr.com/2020/11/27/coronavirus-cases-usa-true-count-100-million-model/

Lämna en kommentar