Didier Drogba som inte kan tröstas av Maradonas död gör ett otroligt självförtroende

0 198

Didier Drogba som inte kan tröstas av Maradonas död gör ett otroligt självförtroende

 

Fotbollsvärlden är i sorg. Legenden om argentinsk fotboll och världsfotboll Diego Maradona dog onsdagen den 25 november efter en hjärtinfarkt. Efter denna död som kastar världen av runt läder i djup smärta är den ivorianska fotbollslegenden Didier Drogba otröstlig som alla fotbollsfans.

Ja, världen sörjer Diego Armando Maradona. Bland dem som sörjer honom finns det de som har en speciell relation med den före detta argentinska stjärnan. Didier Drogba är en av dem. Toppskytten i Elfenbenskustens historia verkar vara särskilt påverkad av Maradonas död.

Meddelandet han skriver när han får reda på döden talar mycket. Det tar upp en annan del av Drogbas hemliga fotbollshistoria. Faktum är att Drogba Didier älskade fotboll så att han också blev en legend på grund av legenden Diego Maradona.

"Min idol är avliden, RIP Diego Armando Maradona, min första fotbollströja någonsin, mannen bakom min kärlek till fotboll Gracias El Pibe", skrev den ivorianska stjärnan, med ett rött hjärta delat i två i bakgrunden.

Drogbas meddelande förklarar därför att det var Diego Maradonas tröja som han hade på sig först i sitt liv. Bättre, säger Drogba, det är mannen som sådde fotbollens kärlek i honom. Detta är information som han alltid hade behållit.

Lämna en kommentar