konstnären Walaha Momo förnekar och varnar för sångaren Sidiki Diabatés död

0 351

konstnären Walaha Momo förnekar och varnar för sångaren Sidiki Diabatés död

 

I ett par timmar har ett rykte om den berömda maliska konstnären Sidiki Diabatés död invaderat nätet som en löpeld. Men ändå vill vi försäkra alla Prince av Kora fans att detta är ett rykte, falska nyheter.

Konstnären lever verkligen. Även om guldskivan för närvarande är tyst på sociala nätverk om det för tidiga tillkännagivandet av hans död, har en annan stor konstnär från landet Soundiata Keita och en personlig vän i Walaha Momos person gjort en formell förnekelse.

Men vem är så arg på konstnären som redan betalar i sin stol för att ha slagit och kidnappat sin följeslagare som kallas Mama Sita? Vad vi kan säga, leta efter honom Sidiki Diabaté var allvarligt sjuk i sin fängelsecell.

Meghan Markle vill avslöja kungafamiljens små hemligheter

Men enligt hans släktingar hade han fått ordentlig vård och tycktes ha det bra. Dessutom på sin facebook-sida som vi hade konsulterat är han för närvarande i full marknadsföring för släppet av sitt senaste album, vars klipp redan har totalt 2 miljoner visningar på bara 48 timmar.

Här har den avlidne DJ Arafats ex-bästa vän gömt sig ett tag

Medan vi väntar på att få veta mer kommer vi inte att sluta upprepa det, var mycket försiktiga innan vi vidarebefordrar eller publicerar information på sociala nätverk utan att veta att du riskerar att sätta liv i fara.

Den här artikeln uppträdde först på: https://afriqueshowbiz.com

Lämna en kommentar