Här har den avlidne DJ Arafats ex-bästa vän gömt sig ett tag

0 113

Här har den avlidne DJ Arafats ex-bästa vän gömt sig ett tag 

 

Couper-décaler-konstnären Debordo Leekunfa har varit väldigt diskret i några dagar. Taget upp den 2 november 2020 för att beklaga gripandet av DJ Volcano, den förra bästa vän till den avlidne DJ Arafat har inte längre gett några tecken på liv på sina olika kommunikationsmedier (Facebook och Instagram

Sångaren har inte heller sett i ett enda gathörn i Abidjan sedan dess. En situation som väckte reaktioner från några av hans artister.

Meghan Markle vill avslöja kungafamiljens små hemligheter

"Min TANGSON till mig, hur du saknar kalvar där, så saknar vi dig." Observationen är att vi älskar dig ”, Eunice Zunon hade varnat. Det följdes fredagen den 20 november av fölet av den vackra producenten Emma Dobré, Kerozen DJ: "Om du saknar den nationella mimi Debor också, kom och checka in", skrev han på Facebook.

Dessutom beklagade vissa människor, som trodde att Debordo Leekunfa inte var vid hans första slag, också sin tystnad. ”Debordo är mycket begåvad. Han har en vacker röst men hans problem är att han saknar konsistens. Hur vi kan försvinna så utan att lämna spår. Allt detta hindrar utvecklingen av hans karriär ”, kommenterade en användare.

3 appar för att meditera och släppa spänningar under inneslutning

Nås per telefon berättade en släkting till konstnären Afrique-sur7 att Debordo Leekunfa gick med i Frankrike i god tid före presidentvalet den 31 oktober för att hedra ett kontrakt som undertecknats med en fransk etikett. Enligt vår samtalspartner ska Le Mimi-medborgaren återvända till Abidjan i december för årets firande.

Den här artikeln uppträdde först på: https://afriqueshowbiz.com

Lämna en kommentar