Emmanuel Adébayor svarar på Adja Diallo, som gjorde narr av sina sexuella föreställningar

0 545

För några dagar sedan, den berömda senegalesiska modellen Adja Diallo talade om Emmanuel Adebayors sexuella föreställningar. Den unga kvinnan deprecierade Adébayors sexuella prestanda med dåliga villkor. Fotbollsspelarens svar väntade inte länge ...

 

”Adebayor är inte bra i sängen. Det är inte alls effektivt. Han kunde inte tillfredsställa mig tio minuter », Hade anförtrott modellen i den senegalesiska tidningen Modern.

Torsdagen den 19 november svarade fotbollsspelaren: "Jag håller inte på offentliga toaletter." Ett svar som fick ett rungande eko på webben. För internetanvändare behövdes ett sådant svar för en kvinna som inte gör sig respekterad och som exponerar sin integritet för allmänheten.

Med andra ord fårbeteende, herdreaktion!

kommentarer

commentaires

Den här artikeln uppträdde först på http://www.culturebene.com/64056-emmanuel-adebayor-repond-a-adja-diallo-qui-sest-moque-de-ses-performances-sexuelles.html

Lämna en kommentar