xnxx: Här är alla saker du absolut behöver veta innan du har sex

0 2 033

xnxx: Här är alla saker du absolut behöver veta innan du har sex

 

Att ha sex för första gången kräver ett minimum av förberedelser. Här är alla saker du absolut behöver veta innan du börjar!

Oavsett om du är i ett seriöst förhållande eller bara vill ta det till nästa nivå måste det ha en hel del stress att ha sex för första gången. Det är inte lätt att börja på en sådan upplevelse utan att känna sig nervös, det handlar om att hoppa in i det okända. Men om du är mycket orolig kan det också betyda att du ännu inte är redo för din första sexuella upplevelse. Så tänk noga innan du vidtar åtgärder. Men för att göra denna första gång helt magisk, inget bättre än ett minimum av förberedelser. Så här är alla saker du absolut behöver veta innan du sover med någon för första gången.

Tre döda i ugandiska protester efter Bobi Wine-arrestering

Välj platsen väl

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Även om vi sällan tänker på platsen före lanseringen är det ändå oerhört viktigt att välja den samvetsgrant. Det måste verkligen vara en plats där du kommer att känna dig bekväm. Vi undviker därför att ha sex för första gången hemma om vi fortfarande bor hos våra föräldrar eller i en rumskompis. Anledningen ? Uteslut eventuell överraskning eller avbrott. Således är en första sexuell upplevelse redan mycket stressande i sig eftersom det är första gången vi kommer att vara så utsatta för någon. Det är därför bättre att vara lugn (e) innan du vidtar åtgärder. Välj en bekväm plats och undvik särskilt offentliga platser. Det är olagligt!

Glöm allt du redan vet om sex

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Numera diskuteras sexualitet i många filmer och serier. Men det finns andra plattformar som du förmodligen har hört talas om tidigare, som på radio eller via podcasts. Men när du bestämmer dig för att ta steget är det viktigt att du inte hänvisar till dessa exempel på D-Day. Så försök att inte ha höga förväntningar i åtanke eftersom sexuella upplevelser varierar från individ till person. Framför allt är det sällsynt att det blir precis som vi hade planerat. Och om saker inte nödvändigtvis är bra, så är det okej. Första gången är vanligtvis inte den vi kommer ihåg.

Välj en partner som du känner dig säker på

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Vi vill verkligen insistera på denna punkt. Att ha sex för första gången är tillräckligt imponerande utan att ha påtryckningar från en partner som du inte kommer att vara bekväm med. Välj honom / henne noggrant så att den här upplevelsen går så bra som möjligt. Starta inte heller för att behaga den som delar ditt liv. Du måste vara helt säker på dig själv innan du vidtar åtgärder så att din första gång blir minnesvärd av alla rätta skäl. Och om du äntligen känner att du inte är redo under förberedelserna, tveka inte att säga stopp. Det är också legitimt!

Eudoxie Yao tänder duken med nästan nakna foton

Planera alla preventivmetoder

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Där igen bryter vi upp dörrar men det är mycket viktigt att gå ut täckt. Om det finns en risk för graviditet med din partner, ta reda på om preventivmetoder. Och vad som än händer, använd kondom även om du bara håller med oralsex. Ta inte den minsta risken och ännu mer för första gången. Det skulle vara synd att skämma bort en sådan fantastisk upplevelse genom att vara hänsynslös.

Kommunicera med din partner

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Även om din partner inte heller har erfarenhet inom detta område är det viktigt att kommunicera med honom / henne både om dina önskemål men också om dina gränser. Det är naturligt att du har rädsla och att du inte vill prova vissa saker, speciellt för första gången. Tveka inte att diskutera det med din partner och berätta för honom / henne om det finns några platser du inte vill att han / hon ska röra vid. Att prata om det kommer att frigöra trycket!

Försök att njuta av ögonblicket

Fotograf:
Upphovsman: Getty Images / Laetizia Haessig / EyeEm

Även om nervositeten uppenbarligen kommer att ta över, undvik att sätta press på dig själv och tänka på vad du gör eller hur din kropp ser ut. Det är inte lätt att uppnå detta men det är en av de förutsättningar som gör att du verkligen kan njuta av ögonblicket och det nöje som din partner ger dig under detta så intima ögonblick. Det är verkligen osannolikt att han / hon är fokuserad på dina brister. Raka motsatsen! Andas djupt och släpp dig själv. Och för alltid mer råd,

Véronique Genest tävlade mot Joe Bidens seger som irriterade internetanvändare

Lämna en kommentar