Xbox Series X: vissa konsoler stängs av när som helst

0 89

Microsoft Xbox Series X

För varje ny generation av elektroniska enheter, dess andel av problem. Det är oundvikligt eftersom dessa produkter är komplexa. Idag är det Xbox Series X som pratar om det, och inte av goda skäl.

Vi vet alla hur frustrerande det kan vara att ta emot ett nytt videospel, installera det och starta det bara för att inse det inom en sekund eller så att servrarna inte håller på eller om spelet lider av många och olika instabiliteter. Detta förstör spelarens upplevelse helt. Med det sagt, med det helt nya Xbox Series X de Microsoft, det är inte spelen det handlar om utan själva konsolen.

Xbox Series X stängs oväntat av

I en serie publicerade inlägg på forumet Microsoft hjälp, några senaste Xbox Series X-ägare rapporterar att deras konsol stängs av när som helst. Naturligtvis oftast vid den värsta tiden. Enligt uppgift, när de försöker ladda ett spel, efter cirka 5-10 sekunder stängs konsolen helt av. Vissa spelare har försökt installera om spelet genom att göra en fabriksåterställning, tyvärr till ingen nytta.

Skyll det på nästa generations spel?

Med detta sagt verkar en redan mycket populär diskussion särskilt peka på två spel. Dessa skulle vara Assassin's Creed Valhalla och det senaste Call of Duty. Det verkar som om tidigare generationens Xbox-titlar inte har några problem att ladda. Och bara de här spelen skulle orsaka problem och tvinga Xbox Series X att starta om.

Vissa har föreslagit att problemet kan vara med placeringen av själva Xbox Series X. Om konsolen placeras på tyg är det möjligt att tyget överhettas, vilket gör att systemet stängs av. Eller konsolen kan ha skadats under transport, vilket nu orsakar dessa problem. Hur som helst har Microsoft ännu inte officiellt kommunicerat om ämnet. Med andra ord, om du har beställt din Xbox Series X, eller om du redan har haft den för den delen, kommer du att hålla ett mycket öga på detta problem med oväntad avstängning av systemet. Hur som helst, hoppas att det inte är för generaliserat och lätt att korrigera.

Den här artikeln uppträdde först på https://www.begeek.fr/xbox-series-x-certaines-consoles-seteigne-nispens-quand-350010

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.