Kändisar hyllar 130 offer för Parisbombningarna 5 år senare

0 15

Kändisar hyllar 130 offer för Parisbombningarna 5 år senare

 

Fredagen den 13 november 2020 är det sorgliga femårsdagen för Parisattackerna, där 130 människor förlorade sina liv. För att komma ihåg, men också för att hyra dem, hade personligheter från alla bakgrunder rätt ord.

Varje 13 november, i fem år, har det varit samma bittra smak. Groggy, Frankrike kommer ihåg de 130 personer som dog i Parisattackerna, från helvetet i Bataclan till skotten på terrasserna, liksom självmordsbombningarna runt Stade de France. Det är också svårt att glömma denna berömda match mellan Frankrike och Tyskland, bilderna av explosionerna och GIGN: s ingripande i Bataclan.

Istället för att komma ihåg skräck och död hyllade många franska kändisar och personligheter från alla samhällsskikt friheten att leva, att älska, att skratta och till och med att dricka. Många publicerade också ett trombinoskop med bilder av offren. Alla har således valt att hyra dem.

« För den omöjliga rätten att lyssna på musik, att älska, att sjunga, att rita. För frihet, jämlikhet och broderskap. För dessa ansikten. För till skillnad från terrorister är vi på livets sida. Kom ihåg 13 november”, Skrev Marlène Schiappa på Twitter. " Varje 13 november i 5 år stramar våra hjärtan. Alla mina tankar till offrenas familjer och nära och kära”, Skrev Mélissa Theuriau ömt på Instagram. " Vi tänker på dem, deras familjer, deras vänner ... Vi glömmer inte ”, tillade Julie Gayet medan hon delade bilderna av offren.

Oigenkännlig och fysiskt förvandlad Slimane (foto)

Hugo Clément, han delade bilden av två älskare som förlorade sina liv den kvällen. " Marie Lausch och Mathias Dymarski älskade varandra. De var 22 och 23 år gamla. De mördades av terrorister vid Bataclan den 13 november 2015 medan de deltog i en konsert. De är bland de 130 offer som föll under denna fruktansvärda dag som markerade oss alla för livet. Vi kommer inte att glömma dem ”skrev han och delade ett foto av dem.

xnxx: Clara M delar heta nya bilder, fans kan inte ta det längre

Borgmästaren i Paris, Anne Hidalgo, åkte till de platser som drabbades mest av dessa attacker för fem år sedan. Hon hedrade särskilt en minuts tystnad framför Bataclan, tillsammans med premiärminister Jean Castex. Den valda PS passerade också framför baren De goda tiderna, vars chef förlorade sin fru för fem år sedan. Vi kunde hitta hans starka vittnesbörd och några andra överlevande i dokumentären varierar NEC mergitur sändes igår på TMC och tillgänglig på Netflix.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.