Véronique Genest tävlade mot Joe Bidens seger som irriterade internetanvändare

0 452

Véronique Genest tävlade mot Joe Bidens seger som irriterade internetanvändare

 

Joe Bidens seger i USA: s presidentval behöll inte nödvändigtvis alla. Detta är fallet med Véronique Genest, som delade en stor rant på Twitter. En publikation som drog Internetanvändarnas vrede.

"Det är en historisk dag"

Efter flera dagar av stress och oro vann Joe Biden Vita huset lördagen den 7 november. En seger som han ryckte ur händerna på Donald Trump genom att få 290 av väljarna mot 214. Faktum är att denna seger till mannen till Jill Biden i det amerikanska presidentvalet har glatt ett stort antal amerikanska medborgare. För att fira denna glädje invaderade de gatorna i stora städer som Washington och New York. När det gäller världsstjärnorna mättade de sociala nätverk med publikationer som lyfte fram deras glädjeämnen. Liksom fallet med Nolwenn Leroy, Lady Gaga, Shakira och många fler.

Lidl, Auchan, Carrefour ...; dessa 170 produkter är mycket giftiga, ta tillbaka dem!

Hillary Clinton sa för sin del att Joe Bidens seger "Det är en historisk dag" för landet, men också för amerikanerna. De senare är dock inte nödvändigtvis av samma åsikt. Just detta är fallet med Véronique Genest som delade en helvete i Twitter på lördagen den 7 november.

Véronique Genest kolliderade med internetanvändare

Strax efter Joe Bidens officiella seger ville Véronique Genest dela sin rant på nätet. Julie Lescaut-stjärnan skrev på Twitter: “ Till slut är de amerikanska valen lite som våra: de kommer ut av det värsta för att gå till det ännu värre. Gud "skadar" Amerika !!! ". Hon lade till och med en gråtande skrattande emoji.

Sinai-fredsbevarare dödade i helikopterkrasch

Men vad hon ignorerade vad med publiceringen, det har lockat Internetanvändarnas vrede. Vi kunde läsa: ”Värre än Trump? Vi har inte samma definition då ”. Eller: « Du var mycket coolare på Julie Lescauts tid ". Meningarna är faktiskt så delade, för det är svåra att alla enas om samma ämne.

Denna artikel dök upp först på: https://www.cuisineza.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.