Oigenkännlig och fysiskt förvandlad Slimane (foto)

0 40

Oigenkännlig och fysiskt förvandlad Slimane (foto)

 

Det har gått flera år sedan den franska sångerskan och skådespelerskan inledde en viktminskningskamp. Hans fans upptäckte ett annat utseende av honom, särskilt eftersom han enligt uppgift tappade några kilo. Om vissa kvinnliga kändisar vill gå ner några kilo finns det också manliga stjärnor som drömmer om att ha en modellsilhouette som Slimane.

Matt Pokora meddelar hemska nyheter till sina fans

Slimane får panik på nätet efter att ha avslöjat sin nya kropp

Den 31-åriga sångaren från Mot följs mycket på sociala nätverk och med vart och ett av hans framträdanden visar han ett nytt utseende. Han delar regelbundet med prenumeranterna på sin Instagram-sida, många bilder av hans dagliga liv. Hans fans var särskilt imponerade av hans konstiga viktminskning som skulle ha gjort det möjligt för honom att ändra sitt utseende. Slimane har upplevt en rad händelser i sitt liv de senaste månaderna. Den första inneslutningen hade vänt upp och ner på hans planer när han förberedde sig för en turné med Vitaa. De två konstnärerna hade förblivit begränsade till sitt hem och sa att de ville få ut det mesta av inneslutningen. Återigen begränsad efter tillkännagivandet från republikens president för en återuppbyggnad den 30 oktober, har den 31-åriga franska sångaren i stället hittat en ny hobby, metamorfos.

 

Mycket älskad av hans fans, Slimanes publikationer går inte obemärkt förbi. Efter den första uppskjutningen av sin turné med Vitaa, meddelade de två sångarna en andra uppskjutning i september förra året efter att ha väntat i flera månader då de två artisterna var ivriga att återvända till scenen efter denna tid. Sedan tillkännagivandet om att projektet avbröts med den 37-åriga franska sångaren har den unga sångaren återuppstått på sociala nätverk helt transformerad. Medan många Internetanvändare tror att detta skulle bero på tristess, tror andra å andra sidan att den tidigare vinnaren av The Voice ville ändra sitt gamla utseende.

xnxx: Clara M delar heta nya bilder, fans kan inte ta det längre

 

Slimane visar upp sitt nya utseende

Sångaren av Solune har gått igenom svåra tider sedan hans turné avbröts och det har gått flera veckor sedan hans anhängare hade hört från honom tills vi såg honom igen på Instagram förvandlad. Den 3 oktober publicerade Vitaas sidekick en video som överraskade alla hans fans. Vi såg honom raka håret och flera internetanvändare hade inte tvekat att tala om en freakish bly. Den berörda personen hade inte gett någon förklaring till sin handling trots hans beundrares frågor. Han hade skrivit i texten till denna publikation " outhärdlig ". Många reagerade på det här inlägget och vi såg också en kommentar från Vitaa som skämtade att han inte frågade efter hennes åsikt innan han bytte frisyr.

 

Någon tid efter denna publikation som orsakade så mycket samtal verkade Slimane mer försvagad. Han skulle ha förlorat flera kilo från Marocko där han är begränsad. Den senaste publikationen har lämnat ingen likgiltig. I slutet av 2019 sa Slimane att han hade tappat mer än 16 kg. Det var på hans Instagram-konto som sångaren hade publicerat två bilder av honom, före och efter hans transformation. Att gå ner i vikt har alltid varit en stor utmaning för den senare. Han har redan förtroende i sin barndom under sina intervjuer där han påstod sig ha varit överviktig. I november 2019, den tidigare stjärnan av The Voice hade avslöjat sin nya kropp på TF1 under showen Telecrochet som han vann 2016. Han meddelade att resultatet var en följd av idrott.

Denna artikel dök upp först på: https://www.breakingnews.fr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.