Matt Pokora meddelar hemska nyheter till sina fans

0 19

Matt Pokora meddelar hemska nyheter till sina fans 

 

M Pokora, den berömda franska sångaren, skulle vara som värst efter att hans producent och vän Cyril Colbeau-Justin försvann.

Matt Pokora

Det är en stor förlust för den franska kulturvärlden efter att grundaren av LGM Productions försvann som producerade ett stort antal artister i Frankrike, inklusive Matt Pokora.

M Pokora bedrövad efter hans producents död

Det var på hans Instagram-konto som den 35-åriga sångaren lät sina fans veta att han hade tappat en älskad. Den 50-åriga producenten av Christina Milians man dog den 7 november medan de två männen förberedde ett filmprojekt. Det är med stor sorg som den som har simmat i lycka sedan hans son Jesajas ankomst meddelade Cyril Colbeaus död. För att hyra honom publicerade han ett foto mot en mörk bakgrund och uttryckte sin smärta genom följande ord " Cyril är den första filmproducenten som tror på mig och vill producera en film åt mig ”. Efter denna hyllning à den som trodde på sångaren, lovade han de avsluta vad han hade börjat tillsammans.

xnxx: Clara M delar heta nya bilder, fans kan inte ta det längre

 

Matt Pokora och Cyril Colbeaus vänskap går flera år tillbaka. Efter avbrottet av sin turné, sångaren av Våra planeter arbetade på ett annat projekt som höll honom upptagen. När han planerade att visas på den lilla skärmen som skådespelare nu föll Matt Pokoras drömmar. I en intervju med TV 7 Dagar För flera år sedan förklarade han att han skulle spela sin första roll i en film som började spela in 2016.

Eudoxie Yao tänder duken med nästan nakna foton

Ja, Jesajas far skulle spela karaktären av en fotbollsspelare men detta projekt såg tyvärr inte dagens ljus. Efter att ha fått reda på tillkännagivandet om försvinnandet hos den som han tillbringade större delen av sin tid, betrodde M Pokora omedelbart abonnenterna på hans Instagram-sida som inte misslyckades med att skicka honom många meddelanden om kondoleans.

Denna artikel dök upp först på: https://www.breakingnews.fr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.