Detta foto av mötet mellan Ouattara och Henri Bédié tänder nätet

0 255

Detta foto av mötet mellan Ouattara och Henri Bédié tänder nätet 

 

Mötet mellan president Alassane Ouattara och hans äldre Henri Konan Bédié ger ivorianerna en glimt av hopp. Alassane Ouattara och hans äldre bror bekräftade således i slutet av mötet att dialogen kommer att fortsätta och att förtroendet har återvänt.

Förutom de vackra orden satte en bild av de två männen eld på duken. Enligt Opera News CI kan vi på detta foto tydligt se president Ouattara och president Bédié hälsar varandra varmt. Ivorianerna var mycket många för att reagera på den här bilden.

"Verkligen varför inte göra det i början dialogen förhandlingarna men alltid parollen att sätta fattigas barn på gatorna och ändå är deras barn i de stora länderna för studierna ivorianska min ivorianska bror min syster får inte bryta dig chefen för en politiker stanna hemma om du blir ombedd att gå ut och be deras barn komma fram och dig bakom. ” skriver en surfare.

Confidences: Hjälp "Jag gjorde en blodallians med mitt ex, hur kan jag avbryta det"

"Du dog en gåva till CNT här kommer killen att dricka lite iskallt vin medan dina föräldrar gråter för dig hemma" säger en annan.

"Du går Kdo du arresterades Kdo du är fängslad Kdo här är Ouattara och Bédié sida vid sida där länge lever elfenbenskusten." reagerar en sista.

Den här artikeln uppträdde först på: https://afriqueshowbiz.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.