xnxx: Här är fyra sätt att hålla flammen vid liv och upphetsa din partner på avstånd under inneslutning

1 2 860

xnxx: Här är fyra sätt att hålla flammen vid liv och upphetsa din partner på avstånd under inneslutning

 

Att leva ett långväga förhållande är aldrig lätt, speciellt för att hålla elden igång och ditt sexliv. Här är fyra sätt att sätta igång din partner trots milen!

Även om det är med hjärteglädje som vi går in i ett långväga förhållande, måste vi erkänna att det inte är lätt varje dag. Och ännu mer när du inte är van vid det och du måste anpassa dig på grund av inneslutningen. Vi måste inte bara komma överens med bristen på den andra, deras närvaro, deras lukt utan också frånvaron av ögonblick av medhjälp när du kunde göra aktiviteter bara för två. Men där det är ännu svårare är att bevara ditt sexliv. Att leva långt ifrån varandra eller begränsa sig separat sätter nödvändigtvis en broms på denna väsentliga del av ett pars liv. Men kom inte i panik, det finns lösningar för att hålla flamman vid liv och upphetsa din partner på avstånd!

Sport: Här är de viktigaste evenemangen i CANAL + för november månad

Sexting och foton

Fotograf:
Kredit: Getty Images

Det är grunden för att upprätthålla lust trots mil som skiljer dig. För även om du alltid kommer att prata om dina respektive liv kan det göra skillnad att lägga till sexiga meddelanden och heta foton. Inte bara kommer din partner att förstå att du fortfarande är lika lockad av honom / henne, utan dessutom detta gör att han kan uppnå allt han saknar genom att vara borta från dig. Berätta för henne vad du vill att du ska göra om du var tillsammans genom att börja små och sedan vara mer tydliga. Samma för bilderna, visa inte allt för att hålla en spelares spänning.

Pélé skickar ett rörande meddelande till Maradonas födelsedag

Gör dig själv bra på distans via Zoom

Fotograf:
Kredit: Getty Images

Bara för att du har begränsat dig långt från varandra och inte kan gå ensam betyder det inte att du inte kan schemalägga datum för två via Zoom, till exempel. För att hålla elden igång är det till och med väldigt viktigt att planera vanliga datum där du kan prata, flirta och skratta tillsammans. Tveka inte att ta hand om ditt utseende vid dessa tillfällen för att verkligen injicera en datumenergi till videomötet. Och om ni är redo för det, varför inte göra varandra bra? Med välplacerade ord och skickliga gester bör detta vara möjligt utan problem.

Här är Maradonas reaktion på frågorna mellan Messi och Barça

Handskrivna bokstäver heta

Fotograf:
Upphovsman: Getty / Arman Zhenikeyev

Vi tänker sällan på det och ändå kan du skriva brev för hand ändra allt. Eftersom allt går igenom teknik idag och att få ett brev från vår partner och veta att han / hon har tagit sig tid att skriva för hand har något riktigt romantiskt och spännande. Ännu mer om innehållet i brevet är varmt. Det kommer att vara ett verkligt bevis på din anslutning.

Här är vad Neymar kräver av PSG att stanna till 2027

Intima konversationer

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Även om du är långt ifrån varandra är det viktigt att fortsätta diskutera och förtroende för varandra. Kommunikation är viktigt, särskilt i ett långväga förhållande, och missförstånd kan leda till allvarliga konflikter om elles inte löses snabbt. Tveka inte att säga vad vi tycker och vad vi skulle vilja göra med vår partner när vi hittar honom. Och framför allt, vara uppriktig och ärlig så att äktheten i ditt förhållande fortsätter.. För ännu fler tips, här är vad ditt stjärnteckenelement säger om ditt sexliv.

1 kommentar
  1. Så här minskar du dina kostnader och sparar

    [...] Xnxx: Här är fyra sätt att hålla lågan igång och upphetsa din partner på avstånd under c ... [...]

Lämna en kommentar