xnxx: 3 tips för att undvika stress innan du ger din första kyss

0 3 675

xnxx: 3 tips för att undvika stress innan du ger din första kyss

 

Vill du ge din första kyss och du kan inte låta bli nervös för det? Här är 3 tips för att inte stressa!

Ah stressen från de första känslorna! Ja, oavsett om du går på college eller gymnasiet och oavsett din ålder, är den första kyssen fortfarande ett viktigt steg i livet. Var försiktig, vi pratar inte med dig om den lilla våta kyssen som utbyts på lekplatsen i grundskolan. Nej, vi berättar om den riktiga första vuxna kyssen som får dig att ta av från marken och glömma dina problem. Men även om vi verkligen vill, är det fortfarande mycket svårt att välkomna detta ögonblick lugnt av rädsla för att inte veta hur man gör det, att svika den andra eller hata det. Om du kan använda alla dessa emojis för att förföra din förälskelse i dina texter, här är 3 tips för att inte stressa innan du ger din första kyss.

xnxx: Här är fyra sätt att hålla flammen vid liv och upphetsa din partner på avstånd under inneslutning

Acceptera din stress

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Det säkraste sättet att bli av med din stress innan detta viktiga steg är att acceptera det och ta ansvar för det snarare än att försöka fly från det. Ju mer du försöker få det att försvinna, desto svårare blir det att tänka på något annat. Acceptera din nervositet! Först för att det är helt normalt och vem som helst i din plats skulle vara orolig / orolig andra eftersom det är så du kommer att fokusera mindre på det. Slutligen, om du är väldigt nära din partner kan du också meddela honom. Han / hon är trots allt den bästa personen som kan lugna dig.

Sport: Här är de viktigaste evenemangen i CANAL + för november månad

Lär dig mer om ämnet

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Ofta är du rädd för din första kyss eller för första gången eftersom det handlar om att kasta sig in i det mest okända. Men du behöver inte segla blint i dessa oroliga vatten. Så undersök bara på internet för att ta reda på vad du kan förvänta dig.. Men glöm inte att undvika att sätta press på dig själv! Det är okej att fumla först och inte veta vad jag ska göra. Det är med tiden och erfarenheten som du kommer att kunna få mer självförtroende inom detta område.

Pélé skickar ett rörande meddelande till Maradonas födelsedag

Låt dig föras av dina känslor

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Det viktigaste är att låta dig föras av dina känslor. Att kyssa någon måste dela en djup förbindelse med dem som går utöver ord. Om du vill ha det och din partner gör det finns det ingen anledning för att det ska gå fel. Eftersom det är känslorna som gör kyssen underbar eller helt noll. Om du lever det 100% finns det ingen anledning att saker går fel. Raka motsatsen! Det är början på fyrverkerierna som börjar. Under tiden är här tre vetenskapliga baserade tecken på att någon flörtar med dig.

Denna artikel dök upp först på: https://trendy.letudiant.fr

Lämna en kommentar