Förtroende: Min man vill inte ha något annat än att sodomisera mig

3 716

Förtroende: Min man vill inte ha något annat än att sodomisera mig

 

I de många vittnesmål från abonnenter som delas på lyssningsplattformen, Audience sociale, får vi veta att en gift kvinna står inför ett allvarligt förhållandeproblem. Den senare, vars vagina har utvidgats med tiden, drabbades av flera försök till sodomisering från sin man.

Här är hans vittnesbörd

'Hej, snälla hjälp mig med råd i kommentarerna, eftersom jag håller på att avsluta mitt förhållande. När han gifte sig med mig var jag jungfru. Min vagina var till hans smak. Tja.

20 år efter äktenskapet det goda herre berättar historier som han bara vill göra bakifrån. Inte ignorera farorna med anal penetration, jag fortsatte att säga nej på ett lättsamt sätt. Förra veckan insisterade han så mycket att jag accepterade. Så som det gör ont rekommenderar jag inte det till någon. Det kan traumatisera hos riktiga damer. Eller de homosexuella där gör vad ooooh! Fan jag säger till och med att jag gråter att det gör ont och det är sista gången han inte vill comprendre... I tre dagar har han bara velat börja om. Antingen det eller ingenting. Han berättar att oohh min vagina är för bred och djup att den simmar och han finner inget mer nöje med den.

Eftersom han älskar mig vill han inte fuska mot mig. Antingen ger jag bakifrån eller drar åt slidan väl så att pepparen fortfarande svider bra. Jag läste ett citronbaserat trick som jag försökte men efter några minuter slappnar det av. Hjälp din syster i trubbel. Killen där som vi har korsade saker, jag är inte redo att skilja från sex

Denna artikel uppträdde först på: https://www.camerounweb.com

3 kommentarer
  1. Calixthe Beyalas bakslag med Paul Biyas brorson

    [...] Journalisten och visselblåsaren Boris Bertolt ger detaljer om de här föräldrarna till Paul Biya som anklagas för att ha missbrukat [...]

  2. En dam avbryter Atanga Nji mitt i ett tal i Kumba

    [...] Faktum är att minister Paul Atanga Nji, som åkte till Kumba efter mordet på studenter i en privatskola förra helgen för oidentifierade beväpnade individer, avbröts våldsamt av en dam vid den tiden. att det riktades till några offer, tjänstemän och allmänheten i Kumba. […]

  3. Calixthe Beyalas bakslag med Paul Biyas brorson - Kamerun nyheter

    [...] Journalisten och visselblåsaren Boris Bertolt ger detaljer om de här föräldrarna till Paul Biya som anklagas för att ha missbrukat [...]

Lämna en kommentar