xnxx: Här är fyra saker som inte ska läggas till i din profil på dejtingsappar

1 1 421

xnxx : Här är fyra saker som inte ska läggas till i din profil på dejtingsappar

 

Är du singel och vill träffa människor genom dejtingsappar? Här är fyra saker som inte ska läggas till i din profil!

Det är inte lätt att träffa människor i vardagen och ännu mindre nu när en hälsokris rasar runt om i världen. Med utegångsförbudet och barriäråtgärderna som absolut måste respekteras för att skydda dig själv och skydda andra, dating någon tar en riktig investering. Och att vända sig till dejtingsappar är uppenbarligen det enklaste sättet att kanske hitta livets kärlek. Och om det finns flera tecken som gör att du kan se att ingenting någonsin kommer att hända med ditt datum, här är fyra saker som inte ska läggas i din profil på applikationerna av konferens med risk för att förbli singel.

Att vara negativ / negativ och / eller klaga

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Medan du ibland vill vara ärlig och inte ljuga om vem du verkligen är, kan negativitet signalera för andra att du är bitter, uttråkad eller helt enkelt pessimistisk. Och det är naturligtvis inte vad din potentiella förälskelse kommer att leta efter i dejtingsappar.. Omvandla var och en för att undvika klagomål trodde negativ till positiv. Till exempel, istället för att säga "Jag vill inte ha en spelare", sätt "Jag letar efter ett seriöst förhållande". Det gör hela skillnaden.

Använd för många emojis

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Var försiktig, det betyder inte att du inte borde använda det alls. Raka motsatsen! Om du använder dem med måtta kan det lägga till ett riktigt plus och avslöja en sida av din personlighet.. Men för mycket är det godas fiende! Först, för personne tolkar emojis på samma sätt och även om det gör det kan det ta tid att analysera. Målet med dessa appar är att fånga uppmärksamhet på ett minimum av tid så oroa dig inte för att lägga in tusentals. Några är mer än tillräckligt!

Gruppfoton (och endast gruppfoton)

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Gruppfoton är uppenbarligen inte förbjudna eftersom de kan ge en bild av ditt sociala liv. Men om du bara lägger upp gruppfoton kommer det att bli mycket svårt för andra att veta vem du verkligen är bland människorna som du exponerad på din profil. Och framför allt tar du risken att din potentiella förälskelse faller för en av dina vänner. Detta är helt klart inte målet!

Ligga lite

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Det kan vara frestande att blanda sanningen lite genom att förklara sig vara yngre eller högre eller ha ett mer intressant jobb. Men om saker och ting går bra med din förälskelse är du tvungen att träffa honom så småningom och han kommer så småningom att ta reda på sanningen. Är det verkligen värt att lägga en chill mellan er för en liten lögn? Dessutom vet du aldrig vilken typ av människor du kan locka och de kanske allt annat än uppriktigt. Under tiden är här 5 tips för att hålla humöret uppe under denna svåra tid.

Denna artikel dök upp först på: https://trendy.letudiant.fr

1 kommentar
  1. xnxx: Här är tre tecken på att det är mer än en sexvän

    [...] Uppfanns för det: sexvän. Men tyvärr, spoiler alert, även i den här typen av förhållanden är det svårt att inte ha känslor! Och det är just därför redaktionen [...]

Lämna en kommentar