xnxx: Här är de bästa sätten att uppnå perfektion i 69-positionen och få bort den

1 5 013

xnxx: Här är de bästa sätten att uppnå perfektion i 69-positionen och få bort den

 

69-positionen är en av de mest populära bland par. Här är de bästa tipsen för maximal njutning för två!

Om det finns många positioner för att försöka multiplicera nöjet med sin partner, har 69 fördelen att låta var och en av huvudpersonerna gå av vid exakt samma tid. Ett sexigt och djupt utbyte som nödvändigtvis för samman människor. Men denna position kan ibland också vara svår att förstå eftersom den kräver en stor investering och en viss koncentration eftersom det finns så mycket att göra. Och om du kunde ta reda på vad elementet i ditt astrologiska tecken avslöjade om ditt sexliv, här är de bästa tipsen för att uppnå den perfekta 69-positionen och prendre hans fot som aldrig förr.

Tillbaka till grunderna

Fotograf:
Kredit: Unsplash

Innan du går in i originalmanipulationer måste du först behärska grunden för denna position till perfektion.. Så vi sammanfattar: partner A ligger på ryggen medan partner B står över honom med munnen orienterad mot könsorganet hos partner A medan hans egna könsorgan är orienterade mot partner A. Allt du behöver göra är att slicka intensivt och hitta en rytm som passar er båda. Om du aldrig har testat det eller försöker det för första gången med någon ny är det här ett bra ställe att börja.

Använd en kudde

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

För mer komfort kan partnern som ligger nedanför använda en kudde och placera den under huvudet. Men det här tillbehöret kan också sättas under skinkorna för att föröka nöjet. En kudde är alltid en säker satsning för alla positioner.

Alternativa positioner

Fotograf:
Upphovsman: Getty Images / kali9

Det finns många variationer i positionen för 69. Således föredrar vissa par att öva det på sidan snarare än det ena på det andra.. Men du kan också försöka ligga med huvudet hängande över sängen medan din partner ligger. kommer att böja sig ovanför dig. Kort sagt, du kan använda din kreativitet, men om du fortfarande är ny på ämnet är det bästa att fokusera på komfort.

Gör det till ett spel

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Även om den här positionen är väldigt sexig är faktum att det inte är lätt att bemästra så om det finns misslyckanden, tveka inte att spela humorkortet. Det är bättre lite självskämt än förlägenhet eftersom det inte finns något mer effektivt att sänka spänningen än att skämmas / skämmas.

Använd dina händer och tunga

Fotograf:
Kredit: Getty Images

Språket är helt klart mycket viktigt för att denna position ska bli trevlig för båda parter. Du kan fokusera på de inre låren och sedan på toppen av klitoris eller penis. Då kan du göra en cirkulär rörelse medurs och sedan moturs med tungan. Framför allt, förbli uppmärksam / uppmärksam på din partners fysiska och verbala reaktioner och fortsätt vad du gör om han / hon verkar gilla det. Slutligen, använd dina händer för att smeka honom / henne och varför inte sätta in ett finger i slidan eller i anusen om din partner är upphetsad av denna möjlighet.

Kommunicera

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Slutligen kan vi aldrig säga det tillräckligt, men kommunikation är mycket viktigt, särskilt när det gäller sex. Tveka aldrig att berätta för din partner när något ger dig maximalt nöje eller när tvärtom, vad han / hon gör gör dig obekväm. Kom ihåg att du kan stoppa upplevelsen när som helst om du inte gillar den här positionen. För evigt mer råd, upptäck 6 tips för att leva en magisk sexuell upplevelse utan att oroa dig.

Den här artikeln uppträdde först på: https: //trendy.letudiant.fr

1 kommentar
  1. Pamela Anderson skickar ett öppet brev till president Emmanuel Macron

    [...] Till president Emmanuel Macron att gå med i detta [...]

Lämna en kommentar