xnxx: Här är tre tecken på att det är mer än en sexvän

1 2 907

xnxx: Här är tre tecken på att det är mer än en sexvän

 

Sexvän eller krossa? Vi hjälper dig att göra skillnad.

Åh, kärlek! Om det bara fanns en manual så att vi kunde dechiffrera våra krossar, så skulle det inte vara dåligt ... Det är så komplicerat att vissa människor väljer relationer utan problem. Vi kommer riktigt bra överens med någon vi betraktar som en vän, vi tittar på en film, vi övernattar med och nästa dag återupptar vi vårt lilla sololiv. Det finns till och med en term som har myntats för det: sexvän. Men tyvärr, spoiler alert, även i den här typen av förhållande, det är svårt att inte ha känslor! Och det är just därför redaktionen för Trendy erbjuder dig att se tydligare vad du verkligen känner för din sexvän ...

1. Du saknar honom / henne

Par
Kredit: Pexels

Var försiktig, när din sexvän lämnar ditt hem är det normalt att du tänker på honom / henne. Å andra sidan, om det känns brist efter några timmar, är det varmt! Du tänker mycket på honom / henne, du luktar fortfarande hans / hennes lukt och det gör dig upprörd ompröva på festen igår och du ler ... Om du känner den typen av saker, ledsen men kanske du bör börja ställa dig själv de riktiga frågorna ...

2. Du projicerar själv

Par
Kredit: unsplash.com

Låt oss börja med början, genom att projicera menar vi: planera framtiden (till exempel föreställa oss att gå en helg med), tänka på ett möte med våra nära och kära, föreställa oss det vid familjens måltider, vill en liten present ... Kort sagt, det finns gott om exempel som dessa som är en del av projiceringen, och när vi är där betyder det verkligen att vi blir stickade! Varför ? För att vi föreställer oss en utveckling i detta förhållande, en framtid och det är det inte vraiment vad förväntas med en sexvän!

3. Du är avundsjuk / avundsjuk

Svartsjuka kris
Kredit: unsplash.com

Oopsi, det ultimata beviset: svartsjuka! Du tycker inte om det när han / hon pratar med dig om en kollega som han / hon skrattade mycket med idag? Eller irriterar det dig när han / hon visar dig någon på insta som berättar hur mycket han / hon hittar den personen ifråga CA-NO? Ledsen men du förälskar dig eller åtminstone börjar du ha känslor älskare.

Denna artikel dök upp först på: https://trendy.letudiant.fr

1 kommentar
  1. 5 tips för att hålla humöret uppe under denna svåra tid - telesrelä

    [...] Normalt att ha din moral nere och inte lyckas komma ur en allt mer genomgripande ångest. Glöm dock inte att du kan ta hand om [...]

Lämna en kommentar