Konflikt mellan Ferdinand Ngoh Ngoh och Laurent Esso (Direkt) för kidnappningen av Kamto

0 454

Konflikt mellan Ferdinand Ngoh Ngoh och Laurent Esso (Direkt) för kidnappningen av Kamto 

 

Klimatet är spänt i Seraglio. Enligt avslöjandena från aktivisten El Che Nou pågår inget mellan justitieministern Laurent Esso och generalsekreteraren för republikens presidentskap Ferdinand Ngoh Ngoh. Både personligheter misslyckas med att ställa in sin fiol på Maurice Kamtos sekvestreringsprojekt. Inför internationellt tryck kan ledaren för MRC släppas under de kommande timmarna enligt vår källa.

Ngoh Ngoh i hjärtat av flera skandaler

Kamerunaktivisten Nzui Manto publicerade en serie bilder av en villa som han tillskriver ministerns generalsekreterare ordförandeskapet Ferdinand Ngoh Ngoh. Byggnaden i staten New York skulle köpas av ministern 2014 till 390 720 000 CFA-franc. Det skulle för närvarande bebos av hans dotter.

Ferdinand Ngoh Ngoh och skandaler

Sexskandaler på Unity Palace blir återkommande. Efter de störande uppenbarelserna om extrarelationerconjugal att MVONDO Ayolo, direktören för republikens presidentskap, skulle hålla med den kontroversiella författaren Calixthe Beyala, är det turen att presidentens generalsekreterare, Ferdinand Ngoh Ngoh, utsätts av kastare Patrice Nouma varnar.

Enligt avslöjandena från den senare (som också har producerat ett tjugotal foton för att stödja hans påståenden), sköt de kameramanska skattebetalarnas pengar och avleddes regelbundet av presidentens generalsekreterare för att tillfredsställa Raissa, en älskarinna som presenterades lyx prostituerad. Det är hon som enligt Patrice Nouma beställer utbetalningarna till Etoudi. Det olagliga paret skulle använda Republikens presidents signatur för att förverkliga sin vildaste fantasi. Mer bil, palats, lyxbutik, resor i affärsklass, Raissa skulle ha vad han kunde tänka sig.

Storheten hos Ferdinang Ngoh Ngoh gynnar också familjen till hans lyxiga älskarinna. Raissas lillebror skulle enligt Patrice Nouma ha varit favoriserad i Enam där han skulle ha lämnat som finansinspektör.

"För att inte komma från resten, medan dina barn lider i skolan, studerar vid levande ljus, för att hamna i BendSkinneurs, Call-Boxers, BayamSellam, Raïssa av ett hemligt njurslag vars vibration har nått upp till av Ferdinad Ngoh Ngoh, förde sin yngre bror till ENAM varifrån han var finansinspektör, inte moins bara det. Våra pengar är redan riktade redan innan vi vet vem som kommer att strypa oss nästa. Kommer vi att låta denna rörelse av allmänna angelägenheter blomstra, vår sak? Det räcker nu! », Förklarar Patrice Nouma.

CameroonWeb erbjuder dig ett utdrag ur avslöjandena av Patrice Nouma

STOR CYLINDER: Medan du och dina barn går på trasiga flaskor och under Yaoundes fruktansvärda damm eller lera, kör Raïssa i en luftkonditionerad Porsche Cayenne. Bort och långt från lera, solen, regnet som hindrar dig från att bedriva ditt företag på ett lugnt sätt. Du gör ansträngningar, betala dagliga skatter och tullar, hon skördar frukterna genom att flytta ingenting annat än fallet av undertecknandet av hennes anbud Ferdinand i 07 år i sin egenskap av chefshustru. Hon förlitar också sina släktingar att hon blir nästa första dam.

LUXURY BOUTIQUE: om du inte har plats för en räknare på den centrala marknaden eller på New-Bell-marknaden, så vet att under din kabyss och att du jagas och lossas dagligen, trots den skatt som betalas varje dag, Raïssa hanterar tyst sin lyxklädaffär nära Sonel Nlongkak, route de Bastos. Ja, ja, du känner till denna anläggning. Snarare bör det bära det lyxiga namnet BOUTIQUE DE LA SIGNATURE PRESIDENTIELLE. Och varje kameruner borde åka dit för att skaffa leveranser nådigt, fritt och gratis. Det är dina pengar, så din butik.

HOLLYWOODIAN VILLA: Medan dina länder är rotade ur rot, dömdes dina hus till rivning, tack vare effekten av presidentens underskrift, lever Raïssa i lugn och sover i en marmorerad Hollywood-duplex, byggd med offentliga pengar tack vare …… . din signatur, mina bröder och systrar. Nedan är fotot av hans palats. Vad säger jag, påstår bilden av palatset CCT på dina vägnar. Den typ av palats i lequel alla kameruner bör hållas med värdighet. Kamerun är ett rikt land och kan göra sociala bostäder möjliga och tillgängliga. Tyvärr delegerade din signatur till en individ som föredrar att fördärva dig och säkra en prostituerad. Samma person som berövade dig CAN. Låt oss säga STOPP!

ENAM: I slutändan bör denna skola upplösas. Eftersom det verkar som om det bara bygger framtida tjuvar och inte folkets tjänare, på grundval av underlättade samalternativ och till fördel för de nära dem som borde tjäna folket och som föredrar att tjäna sig själva.

För att inte komma från resten, medan dina barn lider i skolan, studerar vid levande ljus, för att hamna i BendSkinneurs, Call-Boxers, BayamSellam, Raïssa av ett hemligt njurslag vars vibration har nått upp till handen av Ferdinad Ngoh Ngoh, drev sin yngre bror till ENAM varifrån han kom ut som finansinspektör, inte mindre än det. Våra pengar är redan riktade redan innan vi vet vem som kommer att strypa oss nästa. Kommer vi att låta denna rörelse av allmänna angelägenheter blomstra, vår sak? Det räcker nu!

DIVERSIONER; Raïssa har all rätt att drömma om att bli den framtida första damen. Hon kommer inte att anklagas för förskingring av en minderårig (Oavsett observationen av den ekonomiska drivkraften som följer av predationen av offentliga medel, pouvons ställa oss själva allvarliga frågor om den psykologiska mognaden hos mannen som innehar Kamerun-signaturen). Dessutom förstärker löften om skilsmässa med sin legitima hustru honom av Ferdinand, enligt samtal som härrör från deras telefonväxlar, denna ambition genom att befästa hennes dröm om att bli den första kamerunska kvinnan, som hon förlitar sig på SES förtroende.

 

Den här artikeln uppträdde först på: https://www.camerounweb.com/CameroonHomePage/NewsArchive/S-questration-de-Kamto-clash-entre-Ferdinand-Ngoh-Ngoh-et-Laurent-Esso-Direct-550366

Lämna en kommentar