xnxx: 5 tecken på att du inte längre är kär i din partner

0 2 533

xnxx: 5 tecken på att du inte längre är kär i din partner

 

Du vet inte riktigt var du är med din partner? Här är 5 tecken som bevisar att du inte längre är kär!

Även om det ibland kan vara svårt att erkänna, kan känslor förändras under ett förhållande. För några månader sedan var du väldigt nöjd med din partner och nu vet du inte riktigt var du är. Du kanske bara går igenom en tuff tid och du kan tro oss, det händer i alla par. Men hur vet du om det är mer än så och om du långsamt men säkert går bort från din andra hälft? Om du kan ta testet för att ta reda på om du har gjort det uppfyllda stor kärlek, här är 5 tecken som bevisar att du inte längre är kär / kär i personen som delar ditt liv.

Du försöker inte längre hålla flammen vid liv

Fotograf:
Upphovsman: Milan Popovic via Unsplash

När känslorna förändras och kärleken börjar försvinna, är du mindre benägen att hålla flammen vid liv och anstränga dig för att göra ditt förhållande bättre. Ännu värre, du har mindre lust att röra vid honom / henne, att göra honom gos eller älska henne och du börjar glömma viktiga datum. Detta är ett säkert tecken på att det inte går bra mellan er.

Du vill inte prata om framtiden längre

Fotograf:
Kredit: gettyimages

När du är kär är det bara naturligt att föreställa sig en framtid med din andra hälft. Men om du blir försiktig med att bara ta upp det och bara vägrar att tänka på det, är det ett tydligt tecken på att du börjar på allvar lossna dig från personen som delar ditt liv. Det betyder att du helt blockerar tanken på ett långvarigt förhållande med henne..

Du ser dig själv bara din partners fel

Fotograf:
Kredit: Gettyimages

Återigen, om du permanent irriteras av din partners fel och du har svårt att hitta honom / henne lika förtjusande som tidigare, det beror på att det definitivt finns ett problem. Även om det är normalt att ha problem med att hantera alla personlighetsdrag hos den person som delar ditt liv, säger faktum att du inte kan fokusera på något annat mycket om dina känslor.

Du tar långsamt avstånd

Fotograf:
Kredit: gettyimages

När du börjar släppa din partner distanserar du dig långsamt utan att ens inse det. Således kommer du att gå ut med dina vänner mer, ha mindre lust att kommunicera med din andra hälft och inte vara upprörd när han / hon avbryter dina planer i sista minuten. Kort sagt, du kommer inte längre att göra honom / henne till din prioritet. Raka motsatsen! En sådan attityd bevisar att dina känslor förändras.

Du säger inte längre "Jag älskar dig"

Fotograf:
Kredit: gettyimages

Om du är den demonstrativa typen och tillbringade din tid på att berätta för din andra hälft att du älskade dem och att du slutade göra det, betyder det definitivt att din förhållande är inte längre densamma. För även om handlingarna räknas mer än orden, visar det sig att ditt förhållande är i trubbel om du inte tänker på att säga det igen.. Hur som helst, kom inte i panik. Detta betyder inte nödvändigtvis att din berättelse är över men att du måste hitta önskan att slåss för att rädda den och hitta början. Under tiden är här tre tips för att glömma din första kärlek.

Den här artikeln publicerades först på:

Lämna en kommentar