När transparens blir en tillgång

0 35 449

 

När vi går in i andra hälften av detta tredje kvartal 2020 har arbetsvärlden aldrig fått en sådan chockvåg och svepte bort alla prognoser för det mörkaste året i den globala ekonomin. Mellan den ekonomiska krisen och hälsokrisen har de flesta företagen reviderat sina ledningsmetoder inför en mycket volatil marknad. Det är i denna miljö som unga akademiker eller omskolning av arbetssökande måste visa uppfinningsrikedom för att fånga uppmärksamheten hos en rekryterare som får fler CV än vanligt. Hur sticker man ut och främjar det lilla extra som kommer att göra skillnad?

 

Följebrev om vitamin

Mycket mer än en rutinövning är ditt personliga brev den första kontaktpunkten mellan företaget och arbetssökaren. Det ger styrka till allt som ditt CV inte kan översätta utöver din yrkesmässiga eller akademiska bakgrund. Det säkerställer din positionering, översätter de värden som en informerad rekryterare ofta söker. Formateringen kräver en viss originalitet som gör dig unik för den profil som bäst matchar positionen. Det handlar inte bara om att prata om din förståelse för marknaden där det riktade företaget verkar, utan mycket mer: dela sin vision, förstå dess DNA.

 

Insikten om målmärket

Medan allt fler företag kommunicerar online via dedikerade plattformar eller sitt eget ekosystem finns det nu gränssnitt som gör det möjligt för arbetssökande att få bättre insikt i de olika varumärkena som riktas in, som GoWork.fr. En veritabel databas med åsikter om arbetsgivare, GoWork.fr ger stolthet plats för anställda vars erfarenhetsdelning gör att arbetssökande kan ta reda på mer om de företag som de ansöker om i sina regioner. Recensioner under förseglingen av anonymitet som gör skillnaden och visar företaget på olika sätt. GoWork.fr är först och främst ett utmärkt centrum för att sammanföra ledning och anställda, vilket i slutändan gör det möjligt att mata tillbaka information för att förbättra produktiviteten och arbetsvillkoren. Denna portal, som finns på sex kontinenter, öppnar dörrarna för en ny era i företagets liv tack vare en transparent process med meddelanden från anställda från tiotusentals företag med bas i Frankrike.

 

Ett bättre förberedt äventyr

Regionens talanger corsica, denOccitanie ou Grand Est få sina regioner att leva annorlunda, inte i den paniska rasen om åsikter utan mer genom att skapa kring sina erfarenheter ett positivt sammanfattning av information som gör det möjligt att bättre förstå de utmaningar som jobbsökaren tar upp. Således ger den franska versionen av GoWork.fr-portalen tillgång till viktig information under dessa ekonomiska krisstider när alla hopp går hand i hand med en gradvis återhämtning. Få en åsikt om din arbetsgivare genom att samla in essensen i dess processer tack vare det innehåll som fritt tillhandahålls av de som kommer att vara dina kollegor imorgon. En ny värld öppnar sig verkligen för dig och det är upp till dig att veta hur du kommer dit. Sortera ut, välj de världar som är närmast dig, redo och gå.

 

 

Lämna en kommentar