Makosso Camille adresserar Yorogang av Dj Arafat

0 30

Makosso Camille adresserar Yorogang av Dj Arafat

Pastor Couper Décaler, Makosso Camille, är mer än någonsin involverad i förberedelserna för jubileet för år 1 av döden av den sena Ange Didier Houon alias Dj Arafat.

Förberedelserna för firandet av det första året av DJ Arafats död går snabbt framåt. Nyligen lanserade Yorogangs kommunikationschef, Yves Roland Jay Jay, t-tröjor med kung av Cut-Offs effigy på marknaden.

Något som hårt motsatte sig den trogna följeslagare av Beerus Sama, kejsaren Olopkacta, som hade uppmanat kineserna (fans av Arafat) att inte köpa dessa T-tröjor.

”Yves Jay Jay, innan du fattar beslutet om att ta fram t-tröjorna tar du besväret med att ringa de andra medlemmarna så att vi kan bestämma hur mycket vi kan donera till familjen. Du är inte den enda som fattar beslut ... Dessutom är T-shirts dyra. 15 000 Fcfa, inte alla kineser kan köpa detta ... Du bör inte försöka bli rik på ryggen på Dj Arafat ... Själv, under sin livstid ville han inte att hans T-shirts skulle vara kära ... Ibland bad han att distribuera dem gratis till sina fans eftersom det inte var pengarna som intresserade honom utan snarare kärleken till hans fans ... Fans av Dj Arafat som kommer att betala för denna t-shirt, c är att han är dum. Köp inte dessa T-shirts, för vi vet inte vart pengarna går ... Det skulle vara bättre att köpa CD-skivan för att ge guldskivan till vår artist ... ”, hade han upprätthållit.

Denna utgåva av Olopkatcha väckte vrede hos pastorn Couper-skiftaren, Makosso Camille, som i en av sina utflykter på nätet spottade sina sanningar inför det senare.

”Bland fansen av Dj Arafat finns det också affärsmän, miljonärer som kan köpa 1000 T-shirts. Men när ska du växa upp? Hur vill du att människor ska ta dig på allvar om du inte ens kan ta itu med dina problem i det tysta? '”, frågade han.

Ett meddelande som verkar ha hörts sedan Olopkatcha äntligen har investerat i marknadsföringen av dessa berömda t-shirts. När det gäller Makosso Camille köpte han själv flera T-shirts i hyllning till Daishikan som han gav sina mest lojala abonnenter på sociala nätverk.

Den här artikeln visades först på: https://onvoitout.com/makosso-camille-a-la-yorogang-de-dj-arafat-quand-est-ce-que-vous-ayez-grandir/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.