Dwayne Johnson samarbetar med ex-fru för att köpa XFL

0 157

Dwayne Johnson samarbetar med ex-fru för att köpa XFL

Som 48-åring återvänder Dwayne Johnson till sin första kärlek. Skådespelaren är verkligen en del av en grupp investerare som inte tvekade att betala $ 15 miljoner för att köpa XFL, en amerikansk fotbollsliga som lämnade in konkurs förra april efter en första säsong som var kort av coronavirus-pandemin.

Grundat av Vince McMahon, WWEs kraftfulla chef, multimedieföretaget som regerar över professionell brottning, XFL är inte exakt en framgångshistoria, men för Dwayne Johnson (som ökade framträdande som scenen från The Rock för WWE, som den var, och hade atletiska ambitioner i amerikansk fotboll innan hans college-karriär utplånades av skador), oavsett: "Min önskan att köpa XFL är förankrad i två saker - min passion för sporten och min önskan att ta hand om fansen", förklarade han i ett uttalande som vidarebefordras av CNN.

Inte just nu

För att betala ut denna summa, Dwayne "Stenen" Johnson är inte ensam, han har samarbetat med Dany Garcia, hans ex-fru och produktionspartner (med vilken han redan har samarbetat om några av sina senaste tecknade filmer som Jumanji, Hobbs och Shaw eller Ballers-serien) och Redbird Capital investeringsfond.

Insatsen är emellertid riskabelt, eftersom huvudligan för amerikansk fotboll, NFL (National Football League), för närvarande befinner sig i en komplicerad period medan coronavirus fortfarande hotar organisationen av idrottsmöten där spelare naturligtvis uppmuntras att vara väldigt, mycket nära, eftersom det är en kontaktsport ...

Vissa NFL-stjärnor har redan meddelat att de föredrar "Välja bort" av deras kontrakt, dvs att utnyttja ligan som erbjuds av ligan att inte sätta deras hälsa i fara och inte spela den här säsongen.

Svårt för XFL, som inte drar nytta av NFLs aura med fans, att överväga en återgång till fältet under de kommande månaderna. Dwayne Johnsons investering kanske därför inte lönar sig direkt ...

Den här artikeln visades först på: https://onvoitout.com/football-dwayne-johnson-sassocie-a-son-ex-femme-pour-racheter-la-xfl/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.