Eudoxie Yaos make upptäckte i en bar med en liten flicka, det antänder sociala nätverk

0 48

Eudoxie Yaos make upptäckte i en bar med en liten flicka, det antänder sociala nätverk

Detta foto finns i rubrikerna på sociala nätverk, i den här bilden kan vi se Grand P och den här lilla flickan, ingen vet om hennes dotter eller om hon är den rivaliserande i den ivorianska bimboen Eudoxie Yao. Men en surfare kommenterade "hon tycker Grand P är hennes kamrat, hon vet inte eh ..."

Låt oss komma ihåg de provokationer som, "Stor P" kunde inte tåla det längre och han gjorde vedergällning. Detta är också anledningen till att han i en livevideo på sin sida avslöjade orsakerna till sin ilska mot sin landsmann Djani Alfa som tycktes göra mjuka ögon på Eudoxie Yao. ”Den som tar min fru Eudoxie kommer att göra med mig. Nog är nog. Varje dag provocerar någon mig ”, varnade han, inte utan att förstå att den vackra ivorianeren är hans fru. ”Eudoxie, det är min fru! Hon är min ensam ”, sa han.

Den här artikeln kom först på: https://afriqueshowbiz.com/grand-p-le-mari-deudoxie-yao-apercu-dans-un-bar-avec-une-petite-fille-les-critiques-fusent/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.