Arafats lillasyster, Carla Kéké avslöjar vad Tina Glamour gjorde

0 24

Arafats lillasyster, Carla Kéké avslöjar vad Tina Glamour gjorde

BB Carla, Dj Arafats syster, är på språng igen. Hon hotar att skada sig själv. Förutom fotsår, tillstår en släkting till VIBE RADIO.CI, denna sjukdom som äter bort hos dottern till Tina och Kéké Kassiri.

Faktiskt har lilla Carla lidit av brist på mödrar och faderlig kärlek ett tag. Detta skulle innebära att Carla kéké alias baby Carla anklagar sina föräldrar för att ha avgett sin roll som föräldrar. Som ett resultat sade hon förra veckan på sociala nätverk att vara i greppet av depression:

"Jag är inte långt ifrån döden 😱 Men vet en sak, jag älskar min mamma trots hennes beteende, hon förblir min mamma. Ja, jag medger att jag inte växte upp som mina andra vänner, men ingen stor sak, jag kan inte säga allt här.

Mamma och pappa du avvisar mig idag eftersom jag är sjuk. Jag inser att jag inte är bra som barn men att Gud accepterar min själ 😱 som min lilla stora bror. Jag vet att det här är min plats med honom där.

Mamma Tina, jag pratar med dig, du vill begrava mig där, du kommer att vara bekväm. Oroa dig inte, du kommer. Du och pappa kommer att trivas i ditt liv. Tack, detta är mitt sista meddelande som du kommer att få från mig att Gud välsigne dig. ”, Carla kaki skrev på sin Facebook-sida.

Idag återvänder lilla Carla till oss med mer information om historien och går till och med så långt att förneka orden från hennes mamma Lobo Valentine alias Tina Glamour som hade sagt den 13 juli förra året under förberedelserna för första årsdagen av död av stjärnan i den kupéförskjutna arafat-DJ, vars riktiga namn är Houon Ange Didier, som dog den 12 augusti 2019 kl. 23 i en motorcykelolycka:

”Om jag inte kunde ta hand om mitt barn skulle jag inte ha tagit hand om honom. Jag skulle ha avbrutit, sa hon. ”Mellan henne och Dj Arafat för 14 år sedan. Jag hade mina tre barn för kärlek, så vi slutar prata nonsens. Jag var chockad. Min dotter kommer ut från sjukhuset och vi åker hem. Medan ingen tar mitt namn för att säga något ”, Mor Daishikan hade sagt.

Idag, inte vill låtsas vara en lögnare, här är vad baby Carla säger om sin mor: "FÖR ALLA JAG HAR ALDRIG KÖRT FRÅN HUSET DET ÄR MIN MÖSTER SOM TÄLLER NÅGOT OM MIG. Jag HAR ALDRIG DEN VERKLIGA KÄRLEKEN AV EN KOMMANDE MÖSTER VAR DET ATT lyssna på mig, jag har alltid blivit svårt av min försvar tills nu hela tiden eller utbildad för att träffa mig, det är min dåliga lilla skjorta som gör allt för mig. HÄR HAR ALLTID MY HAT Mina PaPa MEN MIN FADER BEMÄRKAR MIN FADER.

MAMLOGBO VALENTIN JAG MADRESSERAR DIG (VARFÖR DU INTE SÄTT DEM ATT DU TAPAR MEN MEN FÖRGÅNG PÅ DÖREN SOM MEN MEDICINER ÄR ÖVRIGT DU HAR INTE BETALAR EN RIKTIG MOR KAN ALDRIG exponera Dina barn att sluta lida för det MIN DÖD PÅ GUDS NEJ JAG VIL LJA ”.(mycket originaltext).

Inför denna anmärkning är det därför absolut nödvändigt att lilla Carla kommer till sin mening eftersom det bara finns en mamma och hur som helst, hon förblir ensam och unik och oföränderlig i sitt liv. För detta ändamål måste lilla Carla ha en låg profil.

Den här artikeln kom först på: https://onvoitout.com/cote-divoire-la-petite-soeur-darafat-carla-keke-finit-par-reveler-ce-que-tina-glamour-a-fait/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.