Här är de naturliga tips för att hålla myggor borta

0 8

Här är de naturliga tips för att hålla myggor borta

Upptäck våra 5 naturliga tips för att hålla myggor borta i sommar.

Ahhh sommar, vi är alla överens om att detta är en av de bästa tiderna på året, eller hur? Det är semestern, vi solbränna, vi går ut, vi utnyttjar solen, havet, poolen, men tyvärr rimmar också myggor ... Få sparas av detta formidabla insekt som får oss att se dem alla. färger och därför beslutade vi att inte låta Trendy göra det längre! Har du samma perspektiv som oss? Låt oss träffa dig precis nedan för att upptäcka våra fem naturliga tips för att bekämpa myggor! Du kommer inte att göra utan det.

mygga
Kredit: unsplash.com

Citron Eukalyptus eterisk olja

Citron Eukalyptus eterisk olja blir din bästa vän. Förutom att avvisa myggor (du behöver bara hälla några droppar på en näsduk eller cirka 10 droppar i en diffusor) kommer det också att hjälpa dig att lugna klådan eftersom den är antiinflammatorisk! Efter utspädning av 3 till 5 droppar med 100 ml vegetabilisk olja kan du applicera den på dina bitar. Var försiktig, det är viktigt att du inte tar på dig innan du utsätter dig för solen.

lavendel

Lavendelfält
Kredit: pexels.com

Tillsätt några droppar lavendel eterisk olja (2 till 3 droppar) till din fuktighetskräm på kvällen efter duschen och du skonas mygg för kvällen! Liksom Eucalyptus eterisk olja kan du blanda lavendel eterisk olja med vegetabilisk olja för att lugna din klåda.

En blandning av eteriska oljor

Du måste blanda: 10 ml vegetabilisk olja + 3 eteriska droppar Citronella + 2 droppar eterisk olja med Geranium Bourbon + 1 droppe eterisk pepparmynta. Med det här receptet får du ett supereffektivt avvisande medel att applicera på kvällen!

Kamomillblommor

Kamomillblommor
Kredit: pexels.com

Ta 250 gram kamomillblommor, infusera dem och sprid sedan resultatet på din hud och du är redo att möta myggor! Det kan inte vara enklare och dessutom kommer du att lukta särskilt bra tack vare detta tips.

Kryddnejlika

Kryddnejlika är också mycket effektiva för att skrämma bort myggor! Allt du behöver göra är att branta 30 kryddnejlika, sedan sila allt och blanda det med babyschampo. Där har du det, du måste bara sprida det över hela kroppen. Du kan också plantera kryddnejlika på apelsiner i ditt hus, det kommer att fungera som ett naturligt insektsmedel.

Denna artikel kom först på: https://trendy.letudiant.fr/sante-les-astuces-naturelles-pour-eloigner-les-moustiques-a4984.html

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.