Politik: Minister Charles Blé Goudés meddelande till den nya ivorianska premiärministern

0 3

Efter utnämningen av minister Hamed Bakayoko till den nya premiärministern i Elfenbenskusten, den tidigare ungdomsministern för president Laurent Gbagbo, skickade Charles Blé Goudé sina gratulationer.

Läs också: Skillnad - Borgmästaren i Bouaflé, bästa aktör i kommunal utveckling

”... Utöver vår motgang och våra politiska skillnader, trogen mot min politiska filosofi och respekten jag har för institutionerna i mitt land, skulle jag vilja gratulera er i er egenskap som varje ny statsminister i vårt land. Herr premiärminister, jag önskar er all lycka med utövandet av din nya funktion ”.

Läs också: Foot-FIF: Tillsammans med Romaric formaliserar Idriss Diallo sin kandidatur

Detta är anmärkningarna från Haag (där han hade fängslats och släppts) av minister Charles Blé Goudé till den nya premiärministern och chef för den ivorianska regeringen och försvarsminister, HE Hamed Bakayoko.

Av AK

# g1-space-7.g1-space {höjd: 20.000000px; } @media endast skärm och (min-bredd: 601px) {# g1-space-7.g1-space {höjd: 20.000000px; }}

DU VILL LIKA

# g1-space-8.g1-space {höjd: 20.000000px; } @media endast skärm och (min-bredd: 601px) {# g1-space-8.g1-space {höjd: 20.000000px; }}

(funktion (w, d, s, u, n, e, c) {w.PXLObject = n; w [n] = w [n] ||-funktion () {(w [n] .q = w [n ] .q || []). push (argument);}; w [n] .l = 1 * nytt datum (); e = d.createElement (e); e.async = 1; e.src = u ; c = d.getElementsByTagName (s) [0]; c.parentNode.insertBefore (e, c);}) (fönster, dokument, "skript", "//api.dmcdn.net/pxl/client.js" , "Pxl");

Denna artikel Politik: Minister Charles Blé Goudés meddelande till den nya ivorianska premiärministern dykt upp först på Abidjanshow.com.

Denna artikel uppträdde först på https://www.abidjanshow.com/politique-le-message-du-ministre-charles-ble-goude-au-nouveau-premier-ministre-ivoirien/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.