De 5 fotbollsspelare som tjänar mest pengar per inlägg på Instagram!

0 16

Instagram är inte bara ett kändishobby socialt nätverk, det är också en pengar att tjäna pengar. Och bara att vara berömd gör det enklare. När det gäller sport mer exakt i fotboll är de som följs mest de som tjänar mycket pengar per publikation. Upptäck Topp 05 högst betalda fotbollsspelare per inlägg på Instagram.

När det gäller årslöner som uppgår till miljoner dollar tjänar vissa fotbollsstjärnor astronomiska summor på sina respektive klubbar. Men på sociala nätverk får de fortfarande stora summor pengar genom sponsring och betalda kampanjer. Det är fördelen med att vara berömd, använde den kändis för att tjäna pengar. Och det, det sociala nätverket, Instagram är väldigt bra på att göra det.

Vi har identifierat topp 05-fotbollsspelare som tjänar mycket pengar genom att publicera på Instagram. De har alla miljoner följare. Denna lista innehåller namnen på de mest kända fotbollsspelarna tack vare deras skicklighet på planen. Turinstjärnan Cristiano Ronaldo toppar listan framför den brasilianska Neymar tvåa och den argentinska Lionel Messi tredje före Beckham och Ronaldinho.

Här är listan över de 5 fotbollsspelare som tjänar mest pengar per inlägg på Instagram:

1. Cristiano Ronaldo - 232,7 miljoner prenumeranter - 889 000 $ per meddelande

2. Neymar - 139,9 miljoner prenumeranter - 704 000 dollar per meddelande

3. Lionel Messi - 161 miljoner prenumeranter - 695 000 dollar per meddelande

4. David Beckham - 63,8 miljoner prenumeranter - 339 000 dollar per meddelande

5. Ronaldinho - 51,4 miljoner prenumeranter - 238 000 dollar per meddelande

Som påminnelse är den fem gånger portugisiska Golden Ball, Cristiano Ronaldo, den mest följda kändis på Instagram med 232 miljoner prenumeranter framför den amerikanska sångaren Ariana Grande (7 miljoner prenumeranter).

sourcce: https: //www.afrikmag.com/top-05-des-footballeurs-qui-gagnent-le-plus-dargent-par-publication-sur-instagram/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.