Indien: Randeep Guleria-ledda AIIMS-team kommer sannolikt att besöka Medanta för att övervaka Amit Shahs Covid-19-behandling | India News

0 4

NY DELHI: Ett team av läkare under ledning av AIIMS-direktören Dr Randeep guleria kommer sannolikt att besöka Medanta sjukhus i Gurugram, där unionens inrikesminister Amit Shah har antagits för Covid-19 behandling, källor vid AIIMS bekräftade till ANI.
Teamet kommer sannolikt att övervaka Shahs behandlingslinje på sjukhuset och rådgivning läkare där i enlighet med, tilllade källor.
Tidigare på dagen informerade Shah att han har testat positivt för coronavirus och har blivit uppmanad av läkarna att läggas in på sjukhuset.
Med Twitter, sade Shah att han genomgick koronavirustest efter att ha fått de första symptomen på viruset. Han vädjade också till personer som har kommit i kontakt med honom de senaste dagarna för att isolera sig och bli testade.
”När jag fick de första symptomen på korona fick jag testet och rapporten har kommit positivt. Min hälsa är bra, men jag läggs in på sjukhuset på råd från läkare. Jag ber alla er som har kommit i kontakt med mig de senaste dagarna, snälla isolera dig och få ditt test gjort, ”twitrade Shah.
På lördagen talade Shah med ett webinar "Lokmanya Tilak: Swaraj till Atmanirbhar Bharat" som organiserades av ICCR Delhi på 100-årsdödet för Lokmanya Tilak.

Denna artikel uppträdde först (på engelska) den TIDEN AV INDIEN

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.