xnxx: 4 enkla tips för att våra vänskap ska hållas

0 1 537

xnxx: 4 enkla tips för att våra vänskap ska hållas

Vänskap är en oerhört viktig faktor i våra liv, men det är inte alltid lätt att göra våra vänliga relationer kvar. Här är fyra tips för att få det att hända!

Precis som kärlek som ibland kan vara svår att glömma, är vänskap mycket viktigt i våra liv. Med våra vänner delar vi ofta de goda tiderna och de dåliga tiderna och skrattet är kopplat när vi träffar dem. Och om vi går igenom svåra tider, vet vi att vi alltid kan lita på att de munar oss upp. Ändå, som i alla förhållanden, kan det ibland vara oenigheter och missförstånd som förbinder detta band. Och eftersom vi är rädda för att förlora de som betyder så mycket för oss, tvekar vi ibland och vi vågar inte säga vad vi verkligen har i våra hjärtan. Här är fyra tips för att göra en vänskap sist!

Acceptera den andra med sina fel

Fotograf:
Kredit: Getty / Hero Images

När du är vän med någon måste du acceptera den andra med sina fel. Ingen är perfekt och det finns säkert saker du måste ta itu med i den andra personens personlighet.. Det viktigaste är inte att döma din vän och att ha ärliga samtal som gör att de kan gå framåt och inte känna sig skyldiga. Dialog är viktig och det hjälper dig att undvika missförstånd.

Visa dig själv närvarande

Fotograf:
Kredit: Unsplash

Om det är trevligt att vara där när allt går bra, bör det också vara när allt är fel och den andra går igenom komplicerade tider. Oavsett om det är en uppdelning, en konflikt på jobbet eller bara en låg moral, visa din vän att han / hon är viktig för dig och att du vill vara där för dig. han Hon. Be om nyheter regelbundet och intressera dig för hans liv men också för hans välbefinnande. Och återigen, var inte i dom om han / hon beslutar att lita på dig. Uppmuntra honom / henne och vara snäll!

Organisera möten

Fotograf:
Kredit: Alexis Brown via Unsplash

Även om det ofta är svårt att jonglera med alla dina scheman, försök att organisera utflykter och låt den andra inte ta allt initiativ. Visa honom / henne att du vill se honom / henne och att för det har du planerat att få tid. På samma sätt kan du tänka på originella idéer för aktiviteter att göra med vänner för att ytterligare stärka ditt band. Kort sagt, försök så mycket som möjligt att inte vila på dina lagrar.

Var öppen sinnad

Fotograf:
Kredit: unsplash

Ibland håller du inte med och spänningar kommer att uppstå. Först vet du att detta är helt normalt. Vare sig det är i ett par eller i ett vänskapligt förhållande, finns det säkert argument och mer komplicerade stunder, men det betyder inte att allt är över. Acceptera bara att du inte är på samma sida och respektera din väns råd. Dessutom är det också en möjlighet att berika dig själv och öppna upp för andra synpunkter. Det är väldigt hälsosamt! Undvik också att läsa mellan raderna och övertolkar meddelanden. Tryck inte på dig med textmeddelanden. Var framför allt dig själv. Detta är fortfarande det viktigaste.

Den här artikeln dök först ut på: https://trendy.letudiant.fr/4-conseils-pour-faire-perdurer-une-amitie-a4953.html

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.