Här är lärdomarna av kärlek att stjäla från våra favorit-TV-program

0 182

Här är lärdomarna av kärlek att stjäla från våra favorit-TV-program

 

Kärlek kan ibland vara komplicerad men lyckligtvis kan vi räkna med slutspelet för att ge oss obegränsade lektioner!

Att vara kär är ofta ren lycka. Det är enkelt när vi är i det här tillståndet, vi blir höga och vi lever vårt bästa liv. Det är dock inte alltid uppenbart och det händer att argument och missförstånd blir involverade. Även om vi älskar vår andra hälft så händer det att vi inte längre vet vad vi ska göra för att förbättra situationen eller helt enkelt för att förstå den. Och det är ännu svårare när du har älskat någon i hemlighet länge. Om dessa seriefigurer har överlevt de värsta prövningarna, inbjuder Trendy dig att komma tillbaka till de kärlekslektioner som serien lärde oss. Tveka inte att tillämpa några av dem i verkliga livet!

Låt den andra göra sina egna misstag

Pacey och Joey i Dawson
Kredit: wb

Det är lätt att säga, svårare att göra. Det är dock bättre att uppmuntra den andra och ge honom allt sitt stöd snarare än att ständigt upprepa att han gör ett misstag och att du inte håller med. I säsong 3 av Dawson blir Joey kär i en student när hon fortfarande bara går i gymnasiet. Deras romantik börjar på ganska komplicerade baser eftersom de utvecklas i två olika världar. Pacey börjar allvarligt känna känslor för henne..

Men istället för att föreläsa henne och skälla ut henne, uppmuntrar han henne och kommer till och med att vara den första som är där för henne när paret så småningom går varandra. Därefter kommer han att lyckas erövra sitt hjärta. Kort sagt, en romantik består av en bra dos vänskap och att stödja den andra är en av baserna i ett framgångsrikt förhållande.

Den andras lycka framför allt

Peyton och Lucas i The Scott Brothers
Kredit: CW

När du älskar någon måste du inte vara självisk och låta dem vara lyckliga även om det innebär att acceptera att se dem gå. Det är precis vad som händer med Peyton i början av The Brothers Scott säsong 4. Hon har just insett att hon fortfarande är kär i Lucas men hon vet att han älskar Brooke, hon kommer att göra vad som helst för att försöka föra dem tillsammans och låta dem komma tillbaka igen.

Hon kommer till och med att gå så långt att tysta sina egna känslor för att inte äventyra deras kärleksaffär. Ett magnifikt offer! Någon tid senare kommer Lucas äntligen att inse att han är kär i Peyton och de kommer till och med att gifta sig i slutet av säsong 6 i serien. Det visar bara att det är lönsamt att vara altruistisk och ointresserad!

Att avslöja dina känslor är ett bevis på mod

Lexie och Mark i Grey's Anatomy
Kredit: ABC

När vi vet att vi är förälskade är vi ofta rädda för att avslöja det för den älskade. Det är faktiskt inte alltid lätt att säga dessa tre ord till någon och ännu mer om du inte är i ett förhållande med den här personen.. Men även om fallet kan vara smärtsamt kan det också orsaka att din förälskelse avslöjar sina känslor för dig i sin tur. Vem som inte försöker någonting har ingenting som de säger. Dessutom slutade Lexie Gray ta sitt mod i båda händerna för att berätta för Mark Sloan att hon älskade honom i ett uttalande så vackert att vi fortfarande har frossa bara att tänka på det. Litet utdrag från Grey's Anatomy som för närvarande sänds på ABC:

" Jag älskar dig. Jag är så kär i dig. Och jag har dig under min hud. Det är som om du är en sjukdom. Jag är smittad med Mark Sloan. Och jag kan inte göra annat än att tänka på dig, jag kan inte sova längre. Jag kan inte andas längre. Jag kan inte äta längre. Och jag älskar dig. Jag älskar dig varje minut varje dag och jag älskar dig. "

Acceptera den andra fullt ut med sina fel och kvaliteter

Damon och Elena i The Vampire Diaries
Kredit: CW

Det är inte alltid lätt att komma dit men det är ändå grunden. Ingen är perfekt, varken du eller den älskade. Han måste därför accepteras fullt ut, inklusive hans mörka sida, för det gör honom till vad han är idag. Om du bestämmer dig för att gå i ett förhållande med någon ska du inte försöka ändra dem även om situationen är komplicerad. Det här var vad Elena lyckades göra med Damon i The Vampire Diaries. Han gör misstag! Men den unga kvinnan slutar hantera sin impulsiva, själviska och stolta sida.

Ännu bättre lyckades hon lugna honom, han som hade lidit så mycket av sin affär med Katherine. Kort sagt, ibland måste du möta fakta: vi älskar människor trots deras fel även om du förväntar dig att de gör ansträngningar för att förbättra.

Att vara ärlig är nyckeln till en balanserad relation

Oliver och Felicity i pilen
Kredit: Cw

Att ljuga kastar omedelbart skugga över ett romantiskt förhållande. Det är bättre att tala sanningen och bygga ett par på hälsosamma och solida grundvalar. Och du kan tro oss, förtroende är nyckeln till en balanserad relation. Kom ihåg att ljuga och dölja är det som nästan kostar Oliver hans förhållande till Felicity arrowSå snarare än att lita på henne, föredrog han att dölja för henne att han hade en son. Tyvärr var det inte första gången. Speciellt eftersom han fortsatte att agera utan att någonsin rådfråga henne utan att verkligen inkludera henne i sitt liv.

Den unga kvinnan föredrog därför att lämna honom snarare än att stanna hos en man som inte kunde vara ärlig mot henne. Visst hade Oliver lärt sig att bara förlita sig på Lian Yu, men vi förstår uppenbarligen Felicis skäl. Om allt går bra på kärlekssidan rekommenderar vi att du tittar på Outer Banks-serien, Netflix-serien som alla pratar om.

Den här artikeln uppträdde först på: https://trendy.letudiant.fr/ces-lecons-d-amour-a-piquer-a-nos-series-tv-preferees-a4805.html

 

Lämna en kommentar