El Diablo: skådespelaren Martin Aceros sanna ansikte (foton)

0 606

El Diablo: skådespelaren Martin Aceros sanna ansikte (foton)

 

Att vara skådespelare är ett tungt ansvar. Många tittare tycker att att spela rollen i en film är en personlighet som skådespelaren också antar i verkliga livet.

Medan en skådespelare förkroppsligar alla roller som tilldelas honom. Dålig, snäll, blyg, roddig, arrogant, rik eller fattig. Det är lagen om film.

Således spelade Martin Acero vars riktiga namn Miguel Varroni rollen som en arrogant, ambitiös och vagabond man i serien "El Diablo". Detta har plågat hans bild bland tittarna. Men är skådespelaren verkligen så i verkligheten?

Miguel Varroni medgav därför i en intervju att han inte är lika dålig: "Jag är inte så dålig kille som du tror att du är. Jag spelade precis min roll och jag tror att jag spelade den bra. Jag har en kvinna som jag älskar och som jag respekterar och för ingenting i världen kommer jag inte att lämna henne för en annan ”.

Den stora skådespelaren har varit gift sedan 1997. Åh! Att utseendet är vilseledande. Han gifte sig med Catherine Siachoque som är modern till Catalina och fruen till Albéro i serien "Catalina". Ah det, 23 års liv tillsammans för en så dålig man !? Wow detta är att granska ...

Den här artikeln uppträdde först på: https://afriqueshowbiz.com/telenovelas-de-la-serie-el-diablo-le-vrai-visage-de-lacteur-martin-acero-photos/

Lämna en kommentar