letade efter en chef för en brödlåda bara på söndag

2 1 462

letade efter en chef för en brödlåda bara på söndag

 

Letar du efter en chef för en brödlåda endast på söndag *💫
* Whatsapp: 654.017.357 *✨
OBS: Det är kontantarbete

2 kommentarer
  1. Elanga DIT

    Jag är intresserad här är min nummer 694706085

  2. Guimeda berthe DIT

    Jag har äran att med din goda vilja be om att acceptera mitt kandidatur
    Jag är mycket intresserad av verksamheten i ditt företag, jag vill lämna in min ansökan om en möjlig position inom ditt team
    För en bättre övervägande av mitt kandidatur ger mitt bifogade CV ett uttalande om min utbildning, mitt arbete och avslutade praktikplats. En möjlig intervju skulle göra det möjligt för mig att visa dig mer mina mänskliga och professionella egenskaper. Ser fram emot att träffa dig snart, vänligen tro Mr. Uttrycket av mina uppriktiga hälsningar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.