Hur är du i dina förhållanden?

0 3

CHur är du i dina förhållanden?

 

I december 2014 åkte jag till USA för att delta i en workshop med Tony Robbins; ämnet som mest intresserade mig bland de andra var parets.

Jag skulle vilja dela med mig några av de insikter som jag hade då, under och efter detta seminarium.

I mitt liv har paret varit en källa till glädje, lycka, passion men också av rädsla, ångest och frustrationer. Jag säger alltid att jag är skyldig till de män som följde mig som jag är idag, och lidandet hos mina par har varit en kraftfull utvecklingsmotor.

För närvarande valde jag att fortsätta min utveckling på andra sätt, mjukare och med respekt för min integritet, men paret fortsätter att vara för mig en gudomlig insats och en ständig utmaning.


En av de saker jag hörde under detta seminarium är att även om jag var programmerad att skapa alla dessa lidanden som jag stötte på på min kärleksresa, var det inte oundvikligt och att jag kunde ändra alltid mina neurala kretsar, min tro, min självsabotage och läka såren som har genererat så många tårar.

Nyckeln, i slutändan, till att bygga en fullständig och exceptionell relation är först att arbeta med dig själv; att ständigt välkomna din rädsla och att närma dig den sanna personen att du är djupt.

Den stora poeten Indu Rumi sa: ”din uppgift är inte att söka kärlek, utan bara att söka och möta de hinder inom dig själv som du har byggt för att blockera dess passage. "

Och du ? Vilka är de hinder du har byggt inför den sanna kärleken? Lista 3, men innan det fortsätter skulle det vara intressant att veta detta:

HUR ÄR DU I DINA FÖRBINDELSER?

1. En magnifik relation full av kärlek och passion, ni är djupt engagerade i varandra. Om du är här, så gratulerar jag dig, fortsätt!

19a12db6de1378344094ccc0f0b875682. Ett förhållande med passionlös kärlek. Det här är de bästa vännerna i världen men det saknas sexuell polaritet, detta händer när manliga och kvinnliga roller inte är klara: maskulina kvinnor, utbredda män, du vet inte vem som är vem eller ännu värre, två kvinnor eller två män, jag pratar inte om homosexualitet här; även hos homosexuella par finns det sexuella polariteter, där både man och kvinna är kvinnliga eller tvärtom. Med feminismens födelse som skapade enorm förvirring: kvinnor blir maskulina, (den arbetande kvinnan) men när de inte är kopplade till sin väsen (den heliga femininen) kan de lyckas, men kommer aldrig att kunna känner dig helt insatt, detta i båda fallen oavsett om det är mannen eller kvinnan.

Många av oss växte också upp i ensamstående föräldrar där annan energi inte fanns eller inte tillräckligt; därför byggde vi oss själva, från bristen på det feminina eller det maskulina, i handling eller som reaktion på allmäktiga mödrar eller till fäder som det var mycket svårt att beundra.

Jag inser att det inte är en lätt uppgift att ha en djup och balanserad maskulin och feminin, och detta har varit ett av mina stora tillväxtprojekt. Till denna dag tror jag att jag är i en bra balans, jag har en maskulin och en feminin som är stark men ibland tenderar jag att fungera från min maskulina. De förhållanden som har provocerat mig mest, där jag har varit mest lockad av den andra är när jag står inför en man som har en stark maskulin (men inte nödvändigtvis en machouppmärksamhet! Jag kommer att tala om det senare. ) som gör det enkelt att gå till min feminina. Männen som har gjort det kommer till gudinnan i mig, en cocktail mellan en geisha och en vild kvinna som kan springa naken och älskar att känna det; Jag antar att kvinnorna som har luktat det vet vad jag pratar om.

sagrado menI denna typ av förhållande är sexualiteten kraftfull och den tjänar kärleken. Det som får en relation att fungera är inte säkerhet utan skillnaden.

Observera: mina kära vänner, den här typen av man kan inte kontrolleras. Försök inte, annars kan magin också sluta. Denna typ av människa är fri, och du känner denna frihet (och han är frisk i hjärtat) han kommer att engagera sig med dig, han föreställer sig en naken gudinna, bra med sig själv, glad, som ger frihet, det här är väldigt sexigt för honom. Men när denna man tas bort från friheten, söker han en annan kvinna som tillåter honom att göra det. Antingen kommer han att möta dig för att hitta henne, detta är ett av orsakerna till argument i paret, eller så kommer han att vänja sig till det, och då kommer han inte riktigt att locka dig.

Till mina kära vänner, för att en kvinna ska överge sig själv på det här sättet och att ge er den frihet som ni håller så kära, måste hon känna sig säker, respekterad, hedrad, sett och förväntad som gudinnan hon är. En liten viktig detalj, bara för att du får henne att känna sig säker på sig själv när detta förvärvas för alltid; en kvinna behöver ALLTID känna sig säker !! Jag vet, det är inte lätt, men det var inte jag som uppfann reglerna. Det här är arkaiska beteenden som har miljontals år inbäddat i oss, och jag litar fortfarande på att det måste finnas en god anledning för att det ska vara så.

Vad är skillnaden mellan en riktig man och en macho? Enligt min åsikt hatar macho kvinnor, för de har i allmänhet haft ett dysfunktionellt förhållande med sin mor och en förvrängd syn på det maskulina. Den riktiga mannen älskar kvinnan och det feminina fascinerar honom, macho misshandlar kvinnan, han ser henne som ett objekt, den verkliga mannen respekterar henne, han beundrar det feminina. Macho använder sin styrka mot kvinnan medan den riktiga mannen använder den för att skydda henne. Macho dominerar för på ett karikatursätt kompenserar han sig själv för mamman som var så med honom. Macho kopplas bort från sina känslor, den riktiga mannen rör sig ofta och han rör sig av kärlek. Sexuellt, den riktiga mannen älskar en kvinna, macho tar henne. Jag kunde fortsätta eftersom skillnaderna är många, och jag vet att det är lite nedsatt syn, macho är inte ett monster, inte heller den verkliga mannen ett perfekt varelse, men jag vet att jag som kvinna föredrar en riktig man, även om den är ofullständig, även om jag vet att riktiga män, som alla män, ibland kan bete sig obehagliga för mig; emellertid känner jag mig mycket mer självsäker när jag öppnar min kvinnlighet för en man som kan välkomna och hedra henne.

För min del är jag inte beredd att förhandla om min feminina.

Här är några grundläggande skillnader mellan feminina och manliga energier:

kvinnlig energi manlig energi

1 komplex 1. Ganska enkelt

2 Vill uppleva kärlek 2. Vill uppleva frihet

3 Maximera de små sakerna 3. Minimera de stora sakerna

4 Vill förstås 4. Vill uppskattas

5 Vill kompromissa 5. Vill ha frihet

6 Stimulerad av beröm 6. Stimulerad av utmaning

7 Återförenades 7. Överge

8 En storm av ljus 8. En storm av fred

9 vänta 9. Släpp

10 Kom ihåg 10. Glöm

11 ger 11. Ger

10527706_10204192823331896_1692617152706607784_nDen kvällen hände något ganska intressant med mig, Alicia och Tobias, två av mina tre barn, blev sjuka och idag var jag tvungen att åka till en verkstad i Belgien; Jag hade redan betalat för allt, tåget och hotellet. Som jag sa till dig har jag en stark manlig del, och jag tvivlade inte på att jag var tvungen att gå, jag hade ett ansvar och jag uppfyllde det. Punkt. Men snabbt kände jag enorm trötthet, jag kände att min maskulina och feminina var i konflikt, därav tröttheten.

När jag anslutit mig till min feminina kände jag att mamman i mig inte ville lämna sina barn också, och jag fattade ett beslut som jag är riktigt stolt över, jag avbröt resan och förlorade alla l pengar jag hade investerat. Det maskulina i mig var inte lyckligt, jag lugnade honom och sa till mig själv att jag skulle välja ett annat datum till verkstaden och att jag kunde återskapa de förlorade pengarna. Det feminina i mig tvivlade inte, jag visste att jag hade gjort det som var rätt. Plötsligt kände jag en stark, kraftfull, självsäker femininitet, jag var kopplad till mitt väsen, och när jag är där, vet jag att all framgång i världen inte kan fylla mig om jag offrar det som är väsentligt för mig.

3. Ett förhållande utan kärlek och utan passion. Vad gör dig till det här? relationer slutar inte med brist på kärlek, men med brist på intimitet och det som skapar intimitet är närhet. När slutade du vara intresserad av ditt förhållande, när började separationen?

4. Du planerar din separation. När jag har tillräckligt med pengar lämnar jag det, när barnen är på universitetet ...

5. Du är inte i en relation men du vill ha en.

6. Du är inte i ett förhållande eller vill ha en sådan.

Jag kommer att ta itu med dessa sista fyra punkter i en framtida artikel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.