Skillnaden mellan att verkligen älska någon och att bara vara bunden

0 2

Skillnaden mellan att verkligen älska någon och att bara vara bunden

 

Jag vet inte om dig, men ibland har jag svårt att verkligen förstå hur jag mår. Du vet, jag pratar inte om saker Grunderna som hunger, trötthet eller törst (jag är inte brist vid den tiden, tack), men fler känslor lite mer subtila och svåra att identifiera ... som kärlek!

Det är lätt att inse att du älskar någon men jag tycker att det ibland är komplicerat att urskilja om det bara är kärlek eller kärlek med stor A som vi känner för den här nya personen som just har gått in i vårt liv.

För att hjälpa dig att se tydligare, du också, eller för att bekräfta det du redan visste, här är de 8 skillnaderna mellan att verkligen älska någon och bara vara knuten till dem ...

1.Du har kul med personen du är knuten till | Du tänker alltid på den du verkligen älskar

Jag säger inte att du inte har mycket kul med killen du verkligen älskar, men det är tydligt att du tänker på henne hela tiden när du inte är med henne. Det kan vara något trivialt som påminner dig om honom eller det kan vara en text från honom som du hittade särskilt söt, men i alla fall har du svårt att få ut det ur ditt huvud ...

2.Du beundrar den person som du är knuten till Du stöder den du verkligen älskar

Förutom att hitta det, därför, värre, sämre, intelligent, sämre, rolig, du stöder honom i hans projekt och du uppmuntrar honom med all den kärlek och energi du har att ge. Även om det ibland inte är lätt vet du att det är värt det!


3. Du gillar vad personen du är knuten till har att erbjuda dig | Du gillar också att ge allt till den du verkligen älskar

Återigen, ja du gillar det när han ger dig en bukett blommor ur ingen var eller när han litar på dig något mycket personligt eftersom han litar på dig så mycket. Å andra sidan gillar du också att betala tillbaka för att göra honom lycklig gör dig lycklig (även om det är väldigt ostlikt, sa detsamma, jag vet) ...


4. Du förlitar dig på den person till vilken du är knuten | Du lyssnar på den du verkligen älskar

Du får inte bara höra det, du tar dig verkligen tid att lyssna på det. I grund och botten rör det dig att han litar på dig så mycket och att han gillar att förlita sina mörkaste hemligheter (ja, OK, kanske inte så mörkt, men detsamma) ... Och det ger dig också tillräckligt glad att du också vill lita på honom allt som du inte vågade säga till alla andra som du helt enkelt var knuten till!


5. Du mår bra med personen som du är knuten till Du kan inte föreställa dig själv med någon annan än den du verkligen älskar

Det är kul, att må bra i armen på din pojkvän / din dejting. Å andra sidan vet jag att den lilla osäkra känslan du får när du inser hur mycket du älskar killen framför dig ibland är så skrämmande som det är trevligt.


6. Du gillar att vara i armen på den person till vilken du är knuten | Du känner dig bra och säker i armarna på den du verkligen älskar

Du är bra i båda fallen, men du mår så mycket bättre i den andra armen, för du är kär i honom och du vet att han älskar dig lika mycket som du älskar honom ...


7. Du gillar att skratta med personen du är knuten till Du kan vara dig själv med den du verkligen älskar

Du behöver inte vara någon annan för just han älskar dig med din lathet, det dåliga humöret som alltid kommer när din berömda period i månaden börjar, din äckliga andedräkt på morgonen och dina tvättbjörnsögon när du just har vaknat efter en berusad kväll!


8. Du vet att det inte kommer att pågå med personen du är knuten till | Du är ganska rädd för att förlora den du verkligen älskar

Innerst inne vet du om du fördriver tiden eller om du kan se dig själv dö ganska bra när du håller hans hand när du ska ha tillbringat 80 år och ett bra liv med honom. Även om du älskar honom vansinnigt och även om du mår bra med honom, är du fortfarande rädd för att kemin kommer att försvinna eller att det blir mer som innan en dag ...

Den här artikeln uppträdde först på: https://www.narcity.com/ca/qc/montreal/vie/les-9-differences-entre-aimer-quelquun-et-etre-en-amour-avec-lui

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.