Innan du går in i ett förhållande måste du lära känna den andra personen, inklusive deras astrologiska tecken. Varför kasta hjärtat och själen i ett förhållande när du i förväg vet att det inte fungerar? Tack vare astrologi kan vi få en uppfattning om kärlekskompatibiliteten mellan två personer. Så för att göra det enklare för dig har vi listat de astrologiska tecknen du inte borde gå ut med!

 • Väduren (21 mars till 19 april)

Undvik Stenbocken (från 22 december till 19 januari). Väduren gillar att bryta regler medan Stenbockar är beslutsfattare. Du kommer att känna dig ständigt kritiserad för din stil, hur du är och mer. Frustration är säker. Och som om det inte räckte, är din naturliga spontanitet verkligen inte Stenbockens kopp te.

 • Bull (20 april-20 maj)

Fly dem Verseau (20 januari till 18 februari). Medan du älskar regler och traditioner är Vattumannen alldeles för stel för dig. Du är typen som gillar varma relationer, vilket de verkligen inte gör. Dina skillnader gör dig inte starkare. Parets misslyckande är enligt schemat, så vad är poängen med att försöka?

 • Tvillingarna (från maj 21 till juni 20)

Vi undviker vänligen att gå ut med en Scorpion (från 23 oktober till 21 november). Förförelsespelet är spännande, du älskar det! Men när denna period har gått, förväntar sig Skorpionen mer av dig och ditt förhållande. Du har helt klart inte samma våglängd: du föredrar att ta dig tid när han omedelbart kräver lojalitet, exklusivitet och kanske till och med ringen på fingret. Gå din väg och snabbt.

 • Cancer (från juni 21 till 22 juli)

den Sagittaire (22 november till 21 december) är inte något för dig. De är vilda, autonoma och fria. Vilket inte är ditt fall, åtminstone inte så mycket. Att träffa en skytt kan hjälpa dig att frigöra dig själv, driva dig runt, men det kan också vara en stor källa till ångest i ditt liv. Ni är stolpar bortsett från varandra, och även om det först kan vara givande kommer du så småningom att tumla ut ur ditt moln. Och hösten kommer att göra ont mycket.

 • Lion (från 23 juli till 22 augusti)

Gå ut med en Poissons (19 februari till 20 mars)? Tänk inte ens på det. De är drömmande och bländande, du kommer omedelbart att falla under deras förtrollning ... Men det här är bara en fasad. Om de ofta är i en annan värld, vacker och glittrande, knackar verkligheten också på deras dörr. Och hon gör dem inte riktigt bra. Fiskarnas stormiga och depressiva stämningar pekar sedan på näsan. Den som var så strålande i dina ögon blir då en mycket mörk karaktär. Smärtsamt förhållande garanterat.

 • Virgin (från augusti 23 till september 22)

Jungfruor går inte med Balansera (23 september till 22 oktober). Äntligen någon som uppskattar din raffinerade smak, någon som vet hur du känner igen din delikatess. De första dagarna blir bara magiska ... om du bara kan schemalägga dem. Bibliotek är opålitliga och du kommer att betala konsekvenserna. Mannen bakom detta astrologiska tecken kommer helt enkelt att sätta "kaniner" på dig. Ditt tålamod har sina gränser, och tydligt kommer hans beteende att korsa dem.

 • Vågen (23 september till 22 oktober)

Vågen är inte kompatibla med Vierge (från 23 augusti till 22 september). Jungfrur är odlade, som du, Jungfrur som finess, som du. Men detta räcker inte för att blomstra i ditt förhållande. Du kommer att känna dig rusad av förväntningarna hos detta astrologiska tecken. Ett tryck som du varken kan hantera eller uthärda. Och sex kommer inte att rädda möblerna alls eftersom du inte kommer att vara i fas på denna plan heller.

 • Scorpion (från 23 oktober till 21 november)

den Gémeaux (21 maj till 20 juni), väldigt lite för dig. Även om du desperat dras till dem, kan du fortfarande inte vara lyckligt i ett förhållande med dem. Tvillingar kommer att ta fram det värsta som finns i dig: överdriven svartsjuka, frustration, överdrivenhet ... Du kan inte lita på honom och det blir snabbt besatt. Spara dig själv det.

 • Skytten (från 22 november till 21 december)

Det är bättre att hålla ett visst avstånd från Cancer (21 juni till 22 juli). Håll dem som vänner till exempel, de tar den här rollen mycket bra. I kärlek blir detta tecken alldeles för sött och klibbigt för dig. Han gillar att skriva dig kärleksbrev, du föredrar tydliga och koncisa textmeddelanden. Dess överromantik vänder dig nästan bort. Nej, uppenbarligen kan du inte vara med cancer. Det är för mycket.

 • Stenbocken (från december 22 till januari 19)

Aries (21 mars till 19 april) och Stenbocken blandas inte. En ganska destruktiv romantik kommer att lösa mellan er. Även om det är en bra sak att ha ett nära förhållande, kommer du istället att hamna i ett ohälsosamt missbruk som tar dig ner. Så om du vill undvika gnistor, gå istället med ett annat stjärnmärke.

 • Vattumannen (20 januari-18 februari)

Vattumannen och Taureau (20 april-20 maj) rim med ... fiasko! Du beundrar hans passion, hans glöd, hans intensitet men du kommer snabbt att bli mättad. Detta behov av att ständigt försäkra dig irriterar dig: du vill inte säga "Jag älskar dig" till varje SMS som skickas, och inte heller ge honom ett detaljerat redogörelse för alla dina drag. Hans rädsla för att förlora dig är för överväldigande, och dessutom kommer han att förlora dig.

 • Fisk (från februari 19 till mars 20)

Leo (23 juli - 22 augusti) kan inte vara din själsfrände. Först är du charmad av Leo. Hans mod, hans romantik, hans tapperhet ... Men allt detta är alldeles för smidigt för dig i slutändan, du måste simma i djupare vatten. Leo tillåter dig inte att vara helt dig själv och det gör dig upprörd. Att stanna i ett förhållande som gör dig obekväm är inte meningsfullt.

Den här artikeln uppträdde först på: https://www.marieclaire.fr/avec-quel-signe-astrologique-vous-ne-devriez-jamais-sortir,848823.asp