Mvangan: kommunal personal i skolan nya datortillbehör


Ett seminarium om impregnering av kostnadskedjan som organiserades av Mvangans kommunförvaltare stängde i Mvangan 14 juni 2019. En träningspass fokuserade på användningen av program för ekonomisk förvaltning i decentraliserade lokala myndigheter.

Målet var att tillåta deltagare, som alla var Mvangan kommunal personal, att behärska inkomst- och utgiftskretsen. Tanken för borgmästaren i Mvangan är att undvika den visuella navigationen och förvirringen i förvaltningen detta i optiken för att förbättra innehavet av den gemensamma redovisningslånet om utveckling.


För Thomas Minsili Eba borgmästaren i kommunen Mvangan är detta ett allvarligt alternativ i kommunalförvaltningen "vi hade redan initierat denna utbildning med några ledare men vi måste se möjliga möjligheter till förebyggande. Du vet att dessa chefer kallas för att tjäna överallt i republiken, så vi måste snabbt hitta lösningar palliativ.

Kommunen Mvangan fortsätter sin process av stuvning till modernitet. En strategisk reframing som gav deltagarna möjlighet att förvärva kunskap och know-how för en optimal förvaltning av deras kommun. Det handlar om att ta tjuren av hornen för att bättre integrera vind i decentraliseringen. Enligt den kommunala verkställande direktören Valère Akamse "är det ett mycket bra initiativ som visar tillfredsställelse att borgmästaren i sin tur har professionell personalisering. Detta seminarium är därför aktuellt.

Dessa fältagenter, som är kommunala kadrer, har därför utrustats med goda förvaltningsmetoder för att säkerställa kontinuitet i den lokala offentliga tjänsten.

Från Consty ZANG i Mvangan | Actucameroun.com


Denna artikel uppträdde först på https://actucameroun.com/2019/06/15/mvangan-le-personnel-communal-a-lecole-des-nouveaux-outils-informatiques/