VIDEO. Rachel Legrain-Trapani avslöjar att Fröken Frankrike är förbjudet att prata om vissa ämnen smutsiga

Svårt, svårt att vara fröken Frankrike. I utställningen TPMP-personer animerad av Matthieu Delormeau och luftade denna fredag ​​24 maj på C8, Rachel Legrain-Trapani, vinnare av titeln i 2007, avslöjade att fröken var tyst på många ämnen bedöms "Touchy (känslig, not)" av franska franska kommittén. En skyldighet att Vaimalama Chaves inte fullt ut respekterar, som betonas av den tidigare följeslagaren av Benjamin Pavard.

"När du är fröken Frankrike, till skillnad från Vaimalama som bestämde sig för att göra som den vill, och hon är rätt (...) Jag minns i min dag, fick vi veta att framför allt, när det fanns politiska frågor, religion, saker ganska noga, han var tvungen att sparka i kontakt och inte ta ställning " har därmed avtäckt Rachel Legrain-Trapani. Den tidigare kandidaten till Hemlig historia avslöjade också att fröken frankrike var beredda uppströms för att delta i de svåraste tv-programmen, bland annat de av Thierry Ardisson.

"Måste le och vara tyst" betonade också Matthieu Delormeau. i Rör inte min position, värden är van att regelbundet ta itu med fröken frankriken och särskilt Vaimalama Chaves. I februari, den kroniska hade förtalat den nuvarande fröken Frankrike att vara en "Buzz Machine" : "Du valdes för att du är vacker och du har ett vackert leende" han hade slagit honom live på C8.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/video-rachel-legrain-trapani-revele-que-les-miss-france-ont-interdiction-de-parl-974616