Cover Me Veterans erbjuder "sista känslomässiga säkerheten" till veterinärer som överväger självmord

Dr Heidi Sigmund önskar veteraner Tänk två gånger innan du drar avtryckaren.

Den Wisconsin-baserade psykologen har arbetat med militären i över ett decennium och har noterat den sorg som åtföljer det halvt andra beslutet att avsluta ett liv.

"Vi förlorar fler veterinärer till självmord än att bekämpa", säger Sigmund, grundare av ideell organisation Täck mig veteraner berättade Fox News.

VA SEC. WILKIE: Vi har "ÄNDRAT LEADERSHIP" I DEN STÖRSTA FÖRSLAGNA BUDGETEN

Enligt Sigmund är borttagning av skjutvapen ett sätt att minska risken för kroniska suicidala människor, men detta är inte alltid realistiskt. Många av veteranerna hon har arbetat med har problem med att ge upp sina vapen, eftersom de ser någon av deras identitet där.

Så började Sigmund fråga sina patienter att ge en bild av något som är viktigt för dem - deras familjer. , husdjur eller till och med "kampkamrater" - med sina vapen att omedelbart återkalla de goda sakerna i livet.

"Självmordsförsök är otroligt impulsiva", sa hon. "Det är den sista känslomässiga säkerheten - för att de ska tänka två gånger."

Förra månaden tre veteraner begått självmord i Veterans Affairs hälsovård anläggningar. Dessa dödsfall inträffade bara några veckor efter att president Trump tillkännagav en arbetsgrupp för självmord bland veteraner, vilket inkluderar medvetandehöjande bidrag för att utbilda högriskgruppen.

Trots de ansträngningar som gjorts och det nuvarande erkännandet av problemet finns det fortfarande fler 20-veteraner som begår självmord varje dag - dubbelt så många självmord som de som inte har tjänat i militären.

SETH LEDERMAN: VÅRA GAMLE FIGHTERS ATT SKYDDA VÅR FRIHET. VI MÅSTE KOMBATTA FÖR DIN FRIHET AV PTSD OCH SUICIDE

"Många gånger, människor som är suicidala vill inte dö," säger Sigmund. "De vill fly från smärtan."

Hon tillägger att även om det ibland är svårt att integrera ett självmordsförebyggande insatser med skjutvapen, har det fungerat för sina patienter.

Sigmund ville bredda orsaken och lanserade Non-Profit Cover Me Veterans i sin källare i december 2015. Hon anställer fortfarande en helt volontär personal - upp till 15 människor nu - och har samarbetat med GunSkins ett företag som erbjuder vinyl självhäftande kuvert att göra det själv. som kan appliceras på pistolgrepp för att göra egna skinn till skjutvapen.

Cover Me Veterans erbjuder veteraner ett gratis GunSkins-kit.

Kitsna kommer med förskurna bitar för vänster och höger sida av pistoler samt tre skinn för pistolens botten. Det finns också ett extra utrymme för pistolcylindern. Delarna tillåter användaren att skära längs skjutskärmens kant för en speciell passform. Några av klistermärkena bär också nödnummeret på Veterans krislinjen.

Hittills har kitsna blivit väl mottagna.

MASSACHUSETTS VETERAN, 72 ÅR, EMBARKS ON CROSS-WALK WALK PRESS ANDRA DJUR

"Det är ett bra sätt att hjälpa veteraner med PTSD som planerar att avsluta sina liv," skrev Louis Greenfield på Facebook.

"Det är som en bra känsla Ett stoppskylt för mig", sa en annan mottagare.

En tredje tillade: "Jag tycker att det är fantastiskt att du har hittat ett unikt sätt att hjälpa till. Så många bröder och systrar behöver en påminnelse vid rätt tidpunkt. "[19659003] Även om kit är gratis för veteraner varierar kostnaden från 11 till 25-dollar beroende på anpassningsinställningar. Och på senare tid har Cover Me Veterans varit lite för framgångsrik för sitt eget bästa, säger Sigmund.

KLICKA HÄR FÖR FOX NYHETER APP

Under de senaste två veckorna har företaget fått mer än 5 000-order efter virusutsändningen av en video som lagts upp av en veteran. För att sätta saker i perspektiv, mellan 2015 och April 2019, hade Cover Me Veterans fått 2 500-order.

"Detta är ett stort problem, men vi har slutat med finansiering", sa Sigmund till Fox och tillade att företaget letar efter sätt att samla in pengar så att det kan fortsätta att erbjuda kit gratis till veterinärer.

Från och med nu finns det en eftersläpning som hindrar veteraner från att få sina kit omedelbart. Och även om Cover Me Veterans arbetar outtröttligt för att uppfylla orderna, kunde de, precis som de veterinärer de tjänar, använda lite hjälp.

Denna artikel uppträdde först på https://www.foxnews.com/us/cover-me-veterans-firearms-suicide-military