Pokemon Rumble Rush: Dodge, trick - Millenium

Soluce Pokemon Rumble Rush

Pokémon Rumble Rush: Dodge, trick

publicerade
Från
ZeroAk

I Pokemon Rumble Rush är Dodge ett tekniskt drag som kan ta på sig flera verktyg. Det kommer att tjäna dig i sent spel i de svåraste striderna, och att jorda snabbare standardnivåerna.

Om du är här, är det att du vill veta alla de små hemligheterna i samband med dodging i Pokemon Rumble Rush. Först ska vi prata om undvikande i sig.

Vad dodging?

Dodge, som namnet antyder, undviker attacker från olika Pokémon du stöter på. Fram till dess är det ganska grundläggande men dodge tillåter också rush nivåer eller fördröjning under en chef så du kan gård de varelser han ringer till. Dodge tillåter dig också att "rikta" din Pokémon.

Hur man undviker?

Att undvika, inget mer enkelt, bara Skjut fingret på skärmen i önskad riktning. Det är inte mer komplicerat än det.

Gården

Vi pratade kort om gården lite tidigare i den här guiden och den här gången kommer vi att dyka djupare in i ämnet. Faktum är att gård i spelet är det viktigaste för att ha en viss Pokémon eller till och med en Pokémon med ett mycket högre PC-nummer. Säg att du letar efter en Pyroli eller någon annan sällsynt varelse och du har hittat den på en nivå. Bara problem, du känner inte att slinga igen hela nivån. I detta fall det är möjligt att skynda hela nivån bara genom att spendera din tid dodging. Dodge blir en streck låt dig jordbrukaren chefen på nivån utan att oroa sig för andra monster som är närvarande.

I Pokemon Rumble Rush förbättras din Pokemon med hjälp av Gear, som finns i Minerouages. Vi avslöjar alla hemligheter om dessa lootboxar, och vi förklarar hur du optimerar dina Pokemon-förstärkningar.

Denna artikel uppträdde först på https://www.millenium.org/guide/333423.html