Larusso snart mamma? "Detta n

"Om jag måste ha ett barn ska jag få lite". Nästan tjugo år efter frisättningen av hans rör Du kommer att glömma mig, LaRusso är snart tillbaka med ett nytt album. Och på den privata sidan verkar sångaren simma i lycka. "Jag är gift, glad"hon avslöjade för Télé stjärna, i december förra året. Och allt han behöver nu är att bli en mamma. Om hon specificerade i samma intervju "Working" på detta projekt visar det sig att Lætitia Larusso Men han vill inte lägga på sig pressen.

"Det är inte en besatthet", säger hon i en intervju med offentliga i tidningskiosker fredagen 24 kan, även om hon villigt vill bli mamma snart. "Samhället sätter trycket på tjejerna till döds, om du inte är gift, om du inte har barn, är du värdelös ... Vad betyder det?", frågor LaRusso, och lägg till: "Jag har tro, jag tror att Gud har en plan för var och en av oss, och om jag måste ha ett barn, kommer jag att ha en"avslutar hon. Och medan hon kommer att ha 40 år i oktober, ångrar inte ålder absolut henne. "Jag har varken huvudet eller sinnet, jag har en känsla av att i 40 år är man klok och satt, medan jag bara köpt mig en Game Boy!", så skojar LaRusso.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/people/larusso-bientot-maman-ce-n-est-pas-une-obsession-974651