Kate Middleton kommer att träffa Donald Trump på

Hennes mammaledighet är perfekt. I juni, Donald Trump kommer att utföra med sin fru Melania Trump en officiell resa till Förenade kungariket i anledning av minnet av Normandie landningar. Och för tillfället, Drottning Elizabeth II har planerat att ta emot det i konstreglerna. På agendan: Privat luncheon 3 nästa juni med några medlemmar av kungafamiljen, följt av te på Clarence House på prins karls et Camilla Parker-Bowles innan de stiger på kvällen till en statsmiddag vid Buckingham Palace.

Om alla medlemmar av den kungliga familjen svarade nuvarande för att ta emot USA: s president, Meghan Markle kommer ändå att vara den stora frånvarande från detta besök Presidential. För närvarande på mammaledighet efter sonens födelse archie 6 i maj, hertiginnan bestämde sig för att åberopa denna anledning att inte träffas Donald Trumpatt hon inte verkligen bär i sitt hjärta. Det är därför bara Prince Harry kommer att delta i den privata lunchen med USA: s president och hans fru. Dock kommer hertigen av Sussex inte delta i statsmiddagen.

Möjligheten att ta fram tiarorna

Det är därför Kate Middleton et prins William vem kommer att representera den kvällen, den nya generationen av den brittiska kronan. Och utan tvekan, att hertiginnan i Cambridge vid detta tillfälle kommer att frigöra från sin royal garderob en sublim diadem. Eftersom hon vid varje statsbankett slutar att imponera på britterna, bär den kända tiaras av den kungliga familjen. Om hon ofta spricker för dem ha hört till Lady Diana, Kate Middleton gillar också hylla gästernasom det gjorde i oktober i oktober när prins Willem-Alexander och hans hustru Maxima från Nederländerna anlände

Vid detta tillfälle, hustru till prins William hade valt att bära "Lover's Knot Tiara", en tiara donerad av prinsen av Wales Albert Edward, son till drottning Victoria, till prinsessan Alexandra i Danmark som en bröllopsgåva i 1863. Toppad med pärlor var denna tiara också Lady Dianas favorit. Det är fortfarande att veta vilken tiara Kate Middleton kommer att välja för kommande Donald et Melania Trump.

Missa inte någon artikel av Closermag.fr genom att direkt ta emot en varning via Messenger

Denna artikel uppträdde först på https://www.closermag.fr/royautes/kate-middleton-rencontrera-donald-trump-lors-d-un-diner-d-etat-a-buckingham-pala-974569